Oslos nye "fjelltopp" er åpnet

Nye Summit Bar, på toppen av Radisson Blu Scandinavia Hotel, har åpnet dørene. Anerkjente Snøhetta står bak designet i det som er hovedstadens nyeste og mest sofistikerte skybar.

Publisert Sist oppdatert

– Sammen med Snøhetta ville vi skape den beste skybaren i Oslo hvor forretningsfolk, den trendy lokalbefolkningen og hotellets gjester kan nyte smaksrike cocktails i sofistikerte og avslappede omgivelser. Her kan de få oppleve den magiske følelsen av å stå på toppen av et fjell, forteller Tomi Meriläinen, General Manager ved Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo.

Med sine 22 etasjer er Radisson Blu Scandinavia Hotel ved Holbergs plass et av Oslos høyeste bygg. Snøhetta har designet den nye Summit Bar, som akkurat har kommet ut av en omfattende renoveringsprosess. Alt interiør og møbler, hele baren og drikkemenyen har fått ny identitet og nytt design.

Panoramavinduer

Hoveddelen av baren er dekket av panoramavinduer fra gulv til tak. Snøhetta har designet bakveggen i baren til å bli del av utsikten slik at gjestene nå får opplevelsen av å stå på en fjelltopp, med 360-graders utsikt over hovedstaden.

– Med byen som bakteppe har vi jobbet med et abstrakt landskap av skulpturelle former som skaper åpne og inkluderende sittegrupper. Vi ønsket å skape et interiør som rammer inn den fantastiske utsikten over Oslo. Det har vært et morsomt prosjekt med en fantastisk beliggenhet, sier Nina Bjerve Andresen, interiørarkitekt i Snøhetta.

Kjent landemerke

Radisson Blu Scandinavia Hotel åpnet i 1975 og med nesten 500 rom og mer enn 40 års erfaring er hotellet en av de største og mest anerkjente konferanse- og event arenaene i Oslo i dag.

De siste årene har mange av hotellrommene, svømmebassenget og fellesområder som Summit Bar blitt totalrenovert. De nyrenoverte hotellrommene gir nå gjestene inspirerende design, med mange detaljer, moderne løsninger og ikoniske svart-hvite bilder.

– I de nyrenoverte rommene får gjestene oppleve trendy design inspirert av verdens storbyer. Vi valgte denne designen for å gi gjestene en helt spesiell, internasjonal hotellopplevelse, forteller Tomi Meriläinen (bildet).

 

Powered by Labrador CMS