Nå kan dette bli ditt

12.-14. august blir tidenes hotellmarkedshelg i Trondheim. Da legges nemlig inventar fra Britannia hotell ut for salg.

Publisert Sist oppdatert

1. juli stengte Britannia hotell i Trondheim. I forbindelse med den kommende totalrehabiliteringen av det 110 år gamle hotellet skal inventar fra hotellrom, konferanserom, selskaps- og bankettlokaler, restauranter og andre fellesarealer på hotellet selges.

Titusenvis av artikler skal bort, og det til en relativt billig penge. Så har du alltid drømt om å innrede et rom eller hotellrom som på det legendariske trønder-hotellet, så har du sjansen nå.

«Auksjonarious» er idrettsklubben Charlottenlund sportsklubb som sitter igjen med alle inntekter etter salget. På cskshop.no vil det være mulig å kjøpe alt fra komplette hotellrom, det blir lagt ut et visst antall med minibarer og safer, i tillegg til alt fra vaser, bestikk, glass- og stentøy, dyner og puter, lamper, skap, hyller, bord og stoler.

Millionverdi

Interessen var formidabel allerede før noe ble lagt ut til salgs på nett.

– En ville kjøpe 17 rom, en annen bestilte en sjokoladefontene og åtte sofaer. Det er verdier for flere millioner kroner, så det blir spennende å se om vi klarer å ta oss riktig betalt, sier prosjektleder Jan Engen i idrettslaget, til NRK Trøndelag.

Klikk HER for å se bilder av noen av de utallige gjenstandene som skal selges.

 

Powered by Labrador CMS