Choice med Bergens-offensiv

Torsdag 8. oktober ble en festdag for Nordic Choice Hotels i Bergen med både grunnsteinsnedleggelse og feståpning.

Publisert Sist oppdatert

 Dagen startet med grunnsteinsnedleggelse for det som skal bli Comfort Hotel Bergen Airport på Flesland og på Ole Bulls plass ble innvielsen av Clarion Collection Hotel Oleana feiret til tonene fra Arve Tellefsens fiolin.

– Med rundt tre millioner besøkende hvert eneste år og landets høyeste belegg er Bergen en fantastisk hotellby. Økende turisme, utbygging av flyplass og infrastruktur driver denne utviklingen videre. En internasjonal destinasjon som Bergen trenger et tilsvarende godt hotelltilbud for å huse dem som kommer hit, sier administrerende direktør i Nordic Choice Hotels, Torgeir Silseth.

LYSTIGE TONER: Fiolin-legende Arve Tellefsen tonesatte åpningen av Clarion Collection Hotel Oleana i Bergen.

Comfort Hotel Bergen Airport blir bygget av Bergen Lufthavn Utvikling AS. Hotellet vil ha 304 rom, uformell barception, gode møteromsfasiliteter og 150 meter til Bergen Lufthavn Flesland. Når hotellet er ferdigbygget vil det være det første av tre bygg som til sammen danner Bergen Business Park. Bergen Business Park vil utgjøre 35.000 kvm med hotell, kontorbygg, serveringsarealer, handel og treningsfasiliteter.

Fornøyd byggeier

Clarion Collection Hotel Oleana og Comfort Hotel Bergen Airport blir henholdsvis sjette og syvende tilskudd til Nordic Choice Hotels portefølje i Bergen. Clarion Collection Hotel Oleana er et påkostet boutiquehotell med 97 unike rom midt i Bergen sentrum. Byggeier for det nye hotellet på Torgalmenningen, Ole Jan Strønen, er godt fornøyd med resultatet.

– Vi bergensere er opptatt av å bevare det gamle, men vi elsker også alt som er nytt og vakkert. På Clarion Collection Hotel Oleana har vi fått til en skjønn forening mellom tradisjon og kos, luksus og nye impulser. Vi gleder oss til å ta i mot gjester fra inn- og utland til vårt spektakulære hotell, sier Strønen.