Britisk stjernedesigner til Tjuvholmen

Lee Broom og Conran står bak The Thiefs nye suiter.

Publisert Sist oppdatert

Fredag åpner THE THIEF dørene til to spesialdesignede suiter. Rommene er designet i samarbeid med Lee Broom og Conran, og får navnene ’The Broom Suite’ og ’The Brit Suite’.

- Sir Peter Blake, Tom Dixon, Julian Opie og Bryan Ferry. THE THIEF elsker briter, og med ‘The Broom Suite’ og ‘The Brit Suite’ stjeler vi det råeste fra britisk interiørdesign til Tjuvholmen. Anglofile fra hele verden kan komme til oss og få en hotellopplevelse de ikke finner noe annet sted, sier Jarle Moe, hotelldirektør på THE THIEF. 

Lee Broom og Conran tilhører to ulike generasjoner innen britisk interiørdesign. Conran er et designselskap grunnlagt av Sir Terence Conran, en av de mest innflytelsesrike og toneangivende personene innen britisk design. Lee Broom er en av øygruppens mest talentfulle designere, har vunnet en rekke internasjonale priser og samarbeider med noen av verdens ledende merkevarer.

- Det er en ære å bringe vår møbeldesign og britiske stil til Norge gjennom samarbeidet med THE THIEF, på vårt aller første hotellprosjekt. Vi elsker hotellets unike, gjennomført stil og fokus på design, kunst og kultur, sier designer Lee Broom. Han kommer til Oslo for å kaste glans over åpningen av suiten som bærer navnet hans.

Kurator for de unike suitene er Karina Holmen i ESKE, som til hvert av rommene har hentet håndlagde objekter fra de to britiske stjernedesignerne.

- Vårt samarbeid med THE THIEF ga oss denne gangen en fantastisk mulighet til å jobbe med to av våre favorittdesignere. Vi elsket utfordringen med å kombinere eklektisk britisk design med THE THIEFs glamorøse stil, og håper gjestene vil oppleve suitene som inspirerende og unike, sier Holmen. 

I tillegg til britisk interiørdesign er suitene utsmykket med fotografier og kunst av henholdsvis Bryan Ferry og Sarah Hardacre, kuratert av Sune Nordgren. Og kvalitetslydprodukter fra Tivoli Audio sørger for førsteklasses lydopplevelse i suitene. 

 

I fjor høst ble THE THIEFs ’The Oslo Suite’ kåret til Europas beste suite i European Hotel Design Awards.

Powered by Labrador CMS