TILBAKE I BW: Stav Hotel utenfor Trondheim er tilbake i Best Western-kjeden.

Best Western vokser i Trøndelag

Stav Hotel åpner denne uken som Best Western hotel, et hotell med en meget strategisk plassering mellom Trondheim sentrum og Trondheim Lufthavn Værnes.

Publisert

Stav Hotel er er kanskje aller best kjent som hotellet som brer seg utover E6 på vei mellom Trondheim sentrum og flyplassen på Værnes.

Men det er også et hyggelig hotell med gode kurs- og konferansemuligheter, utstillingsarealer, restaurant med panoramautsikt over Trondheimsfjorden og Trøndelagsbygdene, og 67 gjesterom med god standard.

Den populære vei-kroen gjenåpnes nå i vinter, og lokale gjester så vel som yrkesreisende, ønskes velkommen.

– Stav Hotel har en perfekt beliggenhet med tanke på både ferie/fritidsreisende og yrkestrafikken, sier Hege Ramm, Country Manager Norway. – Vi er glade for at eieren Francis Hay har valgt Best Western som samarbeidspartner, og dette vil styrke vår posisjon i Midt-Norge.

Hotelleier Francis Hay og hotellsjef Phillippa Sandø uttrykker glede og entusiasme på vegne av alle ansatte, som ser frem til å være tilbake med Best Western.

For de ansatte og gjestene betyr det mye at vi tilhører en kjede som har høy standard og setter krav til hotellets service, drift og god markedsføring. Vi har tro på at Best Western vil øke sin markedsandel i Skandinavia, og vi er stolte over å kunne være en del av dette. Vi forventer at tilhørigheten i Best Western vil gi oss økt belegg, enda flere fornøyde gjester, godt samarbeid med marked- og salgsteam i Best Western – og muligheter for å utvikle Stav hotell videre innen overnatting, servering av mat, møter og konferanser, sier Hay.

Powered by Labrador CMS