Quality Hotell Maritim i Haugesund skal få to store flytebrygger utenfor.

Pusser opp nesten hele førsteetasjen

Quality Hotell Maritim i Haugesund er ferdig med første del av en omfattende oppussing. Når alt er klart, har hotellet fått et kjempeløft.

I dag åpner Quality Hotell Maritim i Haugesund restauranten igjen etter en oppussing i rekordfart. Det skriver Haugesunds Avis.

– Vi stengte søndag kveld og åpner igjen fredag klokken 16, sier direktør Aslak Askeland til avisa.

I løpet av denne tiden er hele kjøkkenet revet ned til grunnen og byttet ut med nytt. Hele barområdet er også revet og bygget opp igjen, mens sittegruppene ble byttet ut for noen år siden.

Trenger et løft

Oppussingen er likevel ikke avsluttet der. I løpet av våren skal hele første etasje av hotellet pusses opp.

– Det trengs et løft både her og der, sier hotelldirektøren til Haugesunds Avis.

I mingleområdet Maritim Hall er speilene i taket byttet ut med 350 kvadratmeter med lydplater. Dette gir bedre akustikk. I salen byttes også det tekniske utstyret og ventilasjonen. Videre blir det akustikkpanel på vegger og tak, og lysene i taket byttes ut med LED-lyspærer.

 70 rom pusses opp

Askeland forteller til Haugesunds Avis at det er satt av flere millioner kroner de neste årene for å få bygget opp på dagens miljøstandard.

En hel hotellfløy med rundt 70 rom skal pusses opp i år, og før påske får hotellet to store flytebrygger. Det blir også etablert et anlegg med en liten og en stor sauna, samt garderober.

Sist, men ikke minst skal hotelles resepsjonsområde pusses opp. Dette skal etter planen stå ferdig i løpet av juni.

Powered by Labrador CMS