Heder til Bente Holm

Publisert Sist oppdatert

VisitOSLOs administrerende direktør Bente Holm ble utpekt som en av de tyve dyktigste innen europeisk reiseliv, eller «TOP 20 EXTRAORDINARY MINDS IN SALES, MARKETING & TECHNOLOGY across Europe», som HSMAI Europa kåret under en tilstelning på Londons Jumeirah Carlton Tower i forrige uke.

Et panel av førende europeiske reiselivsledere valgte henne – og nitten andre – for sitt arbeid, og etter følgende kriterier: kreativitet og innovasjon, topp salgsresultater, markedsføring, omsetning og teknologibaserte kampanjer, utmerkelse i krevende situasjoner, og salgstiltak som har ført til markant bedring.

Panelet sier følgende om Bente Holm (oversatt til norsk):

Før hun tok opp sitt virke som administrerende direktør i VisitOSLO, var Bente Holm direktør i Norway Convention Bureau (NCB) fra 2003 til 2013. Hun er i besittelse av en betydelig arbeidskapasitet, og har lagt for dagen en unik innsats for norsk reiseliv. Hun gjorde seg bemerket i bransjen, ved aktivt å fremme Norge på kongress- og konferansemarkedet, og det med enestående resultater! På UIAs statistikk for internasjonale konferanser, har Norge klatret fra 125 konferanser i 2003, til 196 i 2013, noe som gjør landet til Skandinavias ledende nasjon innen internasjonale kongresser. Nå bruker hun det enestående talentet i sin nye jobb, som administrerende direktør i Norges fremste destinasjonsselskap, VisitOSLO, der hun ser ut til å gjenta bragdene – denne gangen med en dristig markesdsførings-strategi.