Klart for Miss Clara

Nobisgruppens «rebelske lillesøster» åpner i Stockholm.  

Publisert Sist oppdatert

eDenne uken åpner Miss Clara, Nobisgruppens nye hotell i Stockholm. Den klassiska Art Nouveau-bygningen i Sveavägen 48 rommer 92 rom. 

– Miss Clara skal være litt som den rebelske lillesøsteren i Nobisgruppen, litt mer ungdommelig og avslappet enn våre øvrige hoteller. Hotellet blir et naturlig supplement til luksushotellet Nobis Hotel, sier administrerende direktør Gustavo Catenacci ved Miss Clara.

Bygningen er fra 1910-tallet, og har tidligere blant annet vært pikeskole. Det ligger i hjertet av Norrmalm i et område som i den senere tid har fått mange nye restauranter og barer.’

Wingårdhs arkitektfirma har stått for arbeidet med å samkjøre bygningens opprinnelige Art Nouveau-stil med innslag av moderne design.

Hotellet inneholder bar, restaurant og en lounge, fordelt på 630 kvadratmeter. I tillegg har det et innglasset orangeri for større selskapet samt et spa- og treningsanlegg for gjester.

Restauranten har plass til 80 gjester, og utenfor kan opptil 60 gjester får plass på uteserveringen, som løper 12 meter langs Sveavägen.

 

Kjøkkensjef Danny Guest har tidligere hatt samme rolle på Operakällaren.

Powered by Labrador CMS