MYE HISTORIE: Hotellet ligger svært idyllisk til, og har en helt spesiell historie. Her skrev Knut Hamsun en av sine bøker.

Åpner nytt Thon Partner Hotel i hjertet av Vesterålen

Thon Partner Hotel Sortland åpner dørene 8. mars.

Publisert Sist oppdatert

– At Thon Hotels nå åpner nytt partnerhotell i Vesterålen, er en kjempegod nyhet til gjester som vil oppleve vakker natur i kombinasjon med rik kulturhistorie. Partnerskap er en viktig del av vekststrategien vår i Thon Hotels, uttalte konserndirektør Morten Thorvaldsen, da det i fjor høst ble kjent at hotellet blir en del av hotellkjeden.

LES OGSÅ: Nøklene er beviset på eksklusivt medlemskap

Hotellet har en rik historie, og var på dette hotellet Knut Hamsun skrev sin berømte bok «Den siste glæde» i 1911-12.

IDYLL: Det er lite å si på utsikten og beliggenheten til hotellet med 66 rom, og et fiskebondehus.

Hotellet har egen Hamsun-foaje med blant annet byste av Knut Hamsun, som er laget av Nico Widerberg. Hotellet huser også Saabyes Bibliotek, der du kan finne alle verk utgitt av forfatteren Lars Saabye Christensen, skriver hotellkjeden i en pressemelding.

Hotellet har 46 standard- og 20 superiorrom, og i tillegg «Gammelstua»; et ekte fiskebondehus opprinnelig bygd i Vefsn i 1850, som er fullt restaurert. Her finner du også restauranten Sult Grillhouse. Hotellet tilbyr gratis parkering.

LES OGSÅ: Dalen Hotel må bruke millioner på vedlikehold

– Vi ser lyst på fremtiden og er veldig glade for at Sortland Hotell blir et Thon Partner Hotel, uttalte medier av Sortland Hotell, Espen Jacobsen.

Powered by Labrador CMS