Unidrain jubilerer med ny baderomsløsning

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Unidrain® jubilerer med lansering av nyheter til baderommet.

- I april kommer en ny produktserie fra danske Unidrain®. Den setter nye standarder for design og estetikk på badet – akkurat som da Unidrain® for ti år siden revolusjonerte VVS-bransjen med linjeavløpet, skriver Unidrain i en pressemelding.



10 år i forkant av markedet
De beste av de beste var med på å tenke ut og skape Unidrain®s avanserte linjeavløp. Og nå har de gjort det igjen! Under VVS’13-messen i Odense 17.-19. april presenterte de GlassLine; et utvalg av unike dusjvegger i glass som setter nye standarder for hvordan dusjnisjer kan bygges og designes. Løsningene gir helt nye og stilrene løsninger på badet. GlassLine åpner ikke bare for bedre byggeløsninger for VVS-fagfolk, men gir også kunden flere og bedre valg, noe som er viktig i beslutningsprosessen.



Naturlig utvidelse
– Dagens dusjnisjer består av tilfeldig valgte komponenter. Og det gir verken en stilren helhet eller enkel installering for fagfolk. Derfor bestemte vi oss for å utvikle en funksjonell serie med dusjvegger i glass – uten å gå på kompromiss med design og funksjonalitet. Og allerede nå jobber vi med å kunne lansere tilhørende dusjbunner senere i år. For oss er den nye serien en naturlig utvidelse av vårt eksisterende sortiment, som innebærer at vi nå kan tilby en stilren baderomsløsning, forteller Thomas Skov Simonsen, markedsføringssjef i Unidrain A/S.



Kvalitet som øker sikkerheten
GlassLine har en teknisk løsning hvor dusjveggen leveres ferdig montert i en elegant stålprofil ved gulvet og mot veggen. Flensen fra gulvarmaturen videreføres i glassets rustfrie stålprofil så løsningen blir garantert vanntett. Dermed blir også unidrain®s nye serie en naturlig forlengelse av linjeavløpet.
Dusjveggen til GlassLine kan både høyre- og venstremonteres, og festes med enten en fast eller en fleksibel modul. Den faste modulen leveres som en armatur til gulvavløp med innebygd fall som gjør monteringen enkel og rask. Vil man selv bestemme fallet og plasseringen, kan dusjveggen installeres med en fleksibel modul som bl.a. gir mulighet til for å senke dusjnisjen i forhold til baderomsgulvet, heter det i pressemeldingen.

GlassLine-dusjvegger lanseres i 4 varianter – én i transparent glass og tre med dekor. Dusjveggen er 10 mm tykk, har en høyde på 2100 mm og fås i tre dybder – 900 mm, 1000 mm og 1200 mm.

Unidrain® GlassLine er i handelen fra mai 2013.

Unidrain® er allerede i gang med å utvikle en ny serie med dusjbunner som skal komplettere GlassLine dusjveggene. Bunnene vil bli lansert i løpet av 2013.

Teaser:

Unidrain® jubilerer med lansering av nyheter til baderommet.

Main Image:
Thumbnail Image:
Main Image Credit:
Unidrain med ny dusjveggløsning. (Foto: Unidrain)
Powered by Labrador CMS