Rekordpåmelding

Publisert Sist oppdatert

Nordnorsk Storhusholdningsmesse er en lukket fagmesse for nordnorske storhusholdninger med ustillere på mer en 2.000 kvm. Her presenteres alt fra vin, mat, klær og ny teknologi. I år er også bemanningsselskap representert på messen. Kort sagt alt av produkter som bidrar til å løfte nordnorsk reiseliv, og storhusholdninger. Messen arrangeres i Fløyahallen, hvor forholdene ligger godt til rette for at årets messe skal bli meget vellykket.

I år er påmelding rekordhøy. Da messen ble arrangert sist i Tromsø i 2007 var det 58 produsenter påmeldt – hittil i år har hele 76 produsenter kastet seg på bølgen. Og fortsatt er det anledning til å melde seg på..

- Det er svært bra at storhusholdningen samles i Tromsø, sier prosjektleder i NHO Reiseliv Nord-Norge, Kåre Hansen. Dette viser at leverandørene ser nytteverdien i å markedsføre sine produkter i en vanskelig tid for reiselivsnæringen. Et fornuftig valg, mener Hansen. Tilstrømningen er faktisk større nå enn da næringen var på topp, forteller prosjektlederen.

Den store fagmessen er en del av Arena Nord 2009 som arrangeres annethvert år i Tromsø og Bodø. Arena Nord er landsdelens største møteplass for nordnorsk reiseliv. I tillegg til Storhusholdningsmessen avvikles også Reiselivsdagene, en fagkonferanse med fokus på ”Morgendagens reiseliv”, konkurransen Arktisk Kokk 2009, kåring av Nord-Norges mest nyskapende matprodukt 2009 med mer. Reiselivsaften på Hålogaland Teater med forpremiere av ”20 Teddy uten filter” og messetreff på Rica Ishavshotel.

Arrangementet går av stabelen 15. – 17. September i Tromsø.

Thumbnail Image: