Interface med eget inspirasjonssenter

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Interface åpner et inspirasjonssenter - Awarehouse - i Holland. Dette er et state-of-the-art læringssenter målrettet mot kunder og partnere i Europa, Mellomøsten og Afrika. 

 

Interface er verdensledende innen design og produksjon av moderne, høypresterende tekstilplater. Det nye senteret som ligger i en gammel fabrikkhall i Scherpenzeel i Holland, skal avspeile InterfaceFLORs arv innen design og bæredyktighet. 

 

Kreativ ånd

Senteret som er skapt av det hollandske arkitektkontoret Claessens Erdmann i tett samarbeid med Interface's Vice President for Branding, Michele Iacovitti, er blitt et innovativt sted med arbeidsplasser, kontor, bæredyktighetshjørne, opplevelsesområder, galleri hvor designere kan stille ut, møterom og et konferansesenter med plass til 400 gjester. I bygningen vises de mange og varierte kolleksjonene fra InterfaceFLOR, samt eksempler på bæredyktig produksjon og bæredyktig design. Det er brukt teppefliser i lyse, skarpe farger til å avgrense og definere de forskjellige områdene, og det er gulvet og ikke veggene som definerer inndelingen i bygningen. 

 

- Vårt nye Awarehouse er et uttrykk for den kreative ånd i InterfaceFLOR og det viser alt det vi står for. Derfor ser jeg frem til å vise bygningen frem for alle våre kunder og partnere, sier  Michele Iacovitti i en pressemelding.

Men det nye Awarehouse er ikke kun spektakulært i sitt uttrykk og sin fremtoning; det er et sted hvor man kan jobbe, samarbeide, dele sin viten og sine ideér. Det er også et sted der design er utviklet på en måte som gjør minst mulig avtrykk i miljøet.

 

 

Gjenbruk

Awarehouse er utelukkende oppført av resirkulerte og bæredyktige materialer. Det gjelder helt ned til selve bygningen, som før det ble Awarehouse var en fabrikk. Det er også gjort store anstrengelser fra arkitektenes side for å bevare så mye som mulig av den gamle fabrikken ved å gjenbruke alt som kunne gjenbrukes. De delene som ikke kunne brukes er gjenbrukt i andre sammenhenger. 

Oppvarmingen skjer ved bruk av spillvarme fra InterfaceFLORs produksjon på Scherpenzeel-fabrikken. Det skjer ved undergulvsvarme via Intercell - et kabelgulv som InterfaceFLOR selv har utviklet. 

Blant gjenbruksmaterialer som er brukt med stor effekt er jernbanesviller som pryder veggene og de gamle stolene i møterommene. Samtidig gjenbrukes siste års utstillingsmesser i Milano og Ecobuild som dekorasjonselementer, noe som er med på å skape en wow-effekt for de besøkende. 

Teaser:

Interface åpner et inspirasjonssenter - Awarehouse - i Holland. Dette er et state-of-the-art læringssenter målrettet mot kunder og partnere i Europa, Mellomøsten og Afrika. 

Main Image:
Thumbnail Image:
Main Image Credit:
InterfaceFLOR har fått sitt eget, resirkulerte inspirasjonssenter. (Foto: Interface)
Powered by Labrador CMS