Hotel Ullensvang har drevet hotelldrift i 177 år. Fra januar neste år overtar Heimr Collection driften av hotellet med 170 rom.

Heimr Collection overtar Hardanger-perle

Hotel Ullensvang er Endre Glastads siste investering. 

Publisert Sist oppdatert

1. januar neste år overtar hotellkjeden driften av Hotel Ullensvang.

Heimr Collection:

Stiftet: 2018

Eier: Glastad Holdning AS

Adm. direktør: Terje Ropstad

Antall hoteller: 11

Annet: Investeringsvillig kjede som har ambisjoner om å vokse

– Vi gleder oss til å overta et tradisjonsrikt hotell med engasjerte medarbeidere. Norske og utenlandske gjester skal fortsatt ha en god grunn til å legge reisen til Hardanger.  Vi er veldig ydmyke og stolt som har fått denne muligheten. Beliggenheten passer som hånd i hanske for oss som samler på unike hoteller sier adm. dir. i Heimr Collection, Terje Ropstad, i en pressemelding. 

Nord-Europas lengste svømmekanal

Hotel Ullensvang ble etablert av den driftige 17-åringen Hans Utne i 1846, og drevet av hans familie i fem generasjoner fram til mai 2021, da overtok H.I.G. Capital sammen med Hamilton Hotel Partners som har hatt store oppussing- og utviklingsplaner.

Hotellet har 170 rom og store konferansefasiliteter. Og Nord-Europas lengste svømmekanal på 88 meter.

Sjekk den utsikten og beliggenheten! Hotel Ullensvang eies av H.I.G Partners og Hamilton Hotel Partners, som kjøpte hotellet i 2021.

– Heimr Collection er en driftspartner med høy kompetanse og vi ser med glede frem til å få dem som driver av Hotel Ullensvang. Det er en spennende aktør som er riktig å ha med på laget for hotellets fremtid. Det er viktig at de har samme ambisjoner for hotellet som oss og ønsker å ivaretahistorien til hotellet. Dette blir bra både for ansatte, fastboende og tilreisende, sier styreleder Halvor Berg Sand, i pressemeldingen.

Årets tredje hotell

Heimr Collection er heleid av familieselskapet Glastad Holding. Selskapet har det siste året overtatt Fru Haugans Hotel og inngått driftsavtale med Jegtvolden Fjordhotell, samarbeidet med Hotel Ullensvang er i tråd med selskapets strategi om vekst.

– For oss å lande en slik avtale er et stort kompliment og viser at vår satsning med Heimr Collection er rett, sier eier av Glastad Holding, Endre Glastad.

Powered by Labrador CMS