Daglig leder Bjørn Anskau, og markedsdirektør Tiril Zelow Bliksmark i Millum ser fram til å være en del av Culinary Hotel Awards.

Millum med som sponsor under Norges første Culinary Hotel Awards

Hvilket hotell har den beste kokken, serverer landets beste frokost, eller kan skilte med den mest spennende vinlisten? 27. oktober går Culinary Hotel Awards (CHA) av stabelen på Sommerro i Oslo – for aller første gang i Norge.

Publisert Sist oppdatert

Culinary Hotel Awards ble arrangert i Sverige for første gang i mars 2025 av de samme menneskene som står bak det anerkjente magasinet Restaurantvärlden.

Nå kommer prisen til Norge, med 12 kategorier som hedrer hotellenes mat- og drikkeopplevelser. Med seg på laget har de det norske teknologiselskapet Millum som sponsor av hovedkategorien Food & Beverage Award.

– Det er ekstra gledelig at av de ti nominerte i kategorien Food & Beverage, er hele åtte brukere av Millum, sier markedsdirektør Tiril Zelow Bliksmark.

– Vi er stolte over å være med på å løfte frem de beste hotellene.

Første gang i Norge

Juryen har reist landet rundt for å finne både skjulte perler og etablerte storheter, og vinnerne kåres under en festkveld på Sommerro.

– Vi er glade for å ha Millum med oss når vi nå tar Culinary Hotel Awards til Norge. Som en viktig systemisk aktør innen hotell- og restaurantbransjen, representerer Millum den innovasjonskraften og bærekraftsfokuset vi ønsker å fremheve med prisen, sier redaktør Pär Bergkvist i Restaurantvärlden. Han er initiativtaker til Culinary Hotell Awards.

– Mat- og drikkeopplevelser er blitt en viktig del av den norske kulturen, og denne prisen gir oss en mulighet til å støtte aktører som setter standarden for kvalitet og bærekraft, sier Bliksmark. 

Om Millum:

Millum ble etablert i 2002 av tre gründere fra Asker, Bærum og Oslo. Selskapet utviklet, som første aktør i Norden, et digitalt innkjøpssystem som samler alt man trenger på ett sted: kontrakter, leverandører, priser og vareutvalg. De mener et slikt system gjør det enklere for hoteller, restauranter og kantiner å planlegge menyer, beregne mengder og sikre at avtalte priser følges.

Med løsninger som CO₂-kalkulator og egen app for varetelling er målet for Millum å bidra til både reduserte kostnader og lavere matsvinn. I dag er selskapet Nordens største i sin kategori, med kunder som Scandic, Strawberry, Statholdergaarden, Compass Group, Coor og 4Service.

Powered by Labrador CMS