Tidenes oppslutning

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Oppslutningen var rekordstor da Bransjeforeningen for Storkjøkkenleverandører i Norge (BFSN) avholdt årsmøte i slutten av april. 

BFSN hadde sitt årsmøte den 27.-28. april på Rica Hotel Gardermoen. 62 personer deltok på årsmøtet, og representerte til sammen 55 av foreningens 80 medlemsbedrifter. 

- Det er tidenes største oppslutning, forteller Arne Dalseng, leder i BFSN.

I tillegg til selve årsmøtet tok Dalseng og Sigurd Smedsvik, daglig leder i Nortech AS for seg spørsmålene: Hvor er vi og hvor vil vi? Storkjøkkenbransjen som fag. Kan vi og vil vi selv styre utviklingen? De tok blant annet for seg medlemsbedriftenes kunnskap om og forhold til lovverket, og Smedsvik orienterte om nytt og viktig regelverk i Maskindirektivet og erfaringer fra veien frem til avlagt fagprøve som Elektroreparatør. 

Prosjektleder i Norges Varemesse, Trond Andersen snakket om status og erfaringer fra Smak 2011 og tanker om fremtidige messer og veien videre. 

I tillegg deltok Thorvald Stoltenberg som ekstern foredragsholder med foredraget "Det handler om mennesket", som ifølge Dalseng ble meget godt mottatt av forsamlingen. 

Main Image:
Thumbnail Image:
Main Image Credit:
Foran: Jan Klovning . Klovning Storkjøkken, Vidar Korneliussen – Nicro, Arne Dalseng – BFSN, Bak: Erik Skau Hovde – Hobart Norge, Per Knudsen – Metos, Irene Gulbransen – Enor og Kristian Ekström – Electrolux Ikke tilstede: Bjørn Arild Eliassen - Lilleborg. Vidar Korneliussen gjenvalgt som formann