KJENT STIL: Slik ønsker Petter A. Stordalen velkommen til fest. Foto: Jon Klasbu.

Full fest på Flesland

Petter A. Stordalen var som vanlig i storform under åpningsfesten for Comfort Hotel Bergen Airport.

Publisert

Hotellet har vært åpent et par måneder, men i går var det åpningsfest for landets største Comfort-hotell. Og «sjefen sjøl» var selvsagt på plass. I håndbagasjen hadde han med seg noen fine ord.

– Bergen Lufthavn er en flyplass med hovedstad-dimensjoner, og hotelltilbudet må matche den størrelsen. Med ett Clarion-hotell og ett Comfort-hotell dekker vi behovene til alle, enten du reiser på business-budsjett eller ønsker deg førsteklasses hotellopplevelser. Det er ikke uten grunn at Bergen Lufthavn får Norges største Comfort Hotel, sa Petter Stordalen i åpningstalen sin.

(Saken fortsetter under bildet)

 

FESTKLARE: Rundt 300 mennesker var samlet til fest.

Flyplassfokus

Byggingen av Comfort Hotel Bergen Airport er Comfort Hotels største prosjekt hittil. Hotellet er det andre flyplasshotellet til hotellkjeden så langt, og det er ikke uten grunn at Nordic Choice Hotels har valgt å bygge dette hotellet nettopp i Bergen. Stordalen & co. har den siste tiden satset stort på flyplasshotell, og Bergen Lufthavn Flesland er den femte største flyplassen i Norden.

– Gøy å ønske velkommen

Når den feststemte Choice-sjefen har sjekket ut, er det hotelldirektør Erlend Fardal Lunde, som skal styre skuta. Han gleder seg til oppgaven.

– Vi ser frem til å gi gjestene våre en magisk opplevelse når de besøker Comfort Hotel Bergen Airport. Med tilrettelagte møtefasiliteter, flotte rom og kun to minutter til den nye terminalen, er dette hotellet det naturlige møtepunktet mellom Bergen og tilreisende fra hele landet. Etter to måneder i drift er det en stor glede å feire Norges største Comfort-hotell sammen med 300 av våre nærmeste venner. Nå som bybanen endelig har åpnet er det ekstra gøy å kunne ønske velkommen til fest, sier Erlend Fardal Lunde, hotelldirektør på Comfort Hotel Bergen Airport.

HUSBAND: Høy partyfaktor da NEED MUSIC og de Sondrey leverte toner og beats.

(Saken fortsetter under bildet)


Comfort Hotel Bergen Airport

Norges største Comfort Hotel

304 rom

12 trådløse møterom

Restaurant, bar og stor gym

2 minutter fra den nye terminalen som åpner august 2017

Innendørsparkering med 110 parkeringsplasser som disponeres av tredjepart mot avgift

 

 

 

Powered by Labrador CMS