NY SMAK: Absolut lanserer den ene vodkaen med smak etter den andre. Den siste ut er smaken av solmodne, mørke bær.
NY SMAK: Absolut lanserer den ene vodkaen med smak etter den andre. Den siste ut er smaken av solmodne, mørke bær.

Dette er den tiende smaksatte vodkaen fra Absolut

Stor suksess med ulike smaker.

Publisert Sist oppdatert

Til sin nyeste kreasjon har Absolut tatt seg en tur ut i skogen. Resultatet er Absolut Wild Berri – en frisk og innbydende vodka med smak av solmodne, mørke bær. Dette kan fort bli en av sommerens favoritter!

Nordmenns appetitt på friske og fruktige smaker ser ikke ut til å ha noen ende. Vi finner rekordmange øl, cider og ferdigdrinker med innslag av frukt og bær både i dagligvarehandelen og på Vinmonopolet.

Skikkelig smaksbombe

Absolut har lansert flere fruktige smaksbomber de siste årene. I 2021 var det Absolut Watermelon, som umiddelbart ble en stor suksess. I fjor opplevde Absolut Passionfruit å bli en skikkelig publikumsfavoritt. Og i disse dager inntar altså Absolut Wild Berri Vinmonopolets hyller og serveringsbransjens barer, heter det i en pressemelding.

LES OGSÅ: Sterk nedgang i reiselivsstudier

Ikke rart at markedssjef i Pernod Ricard Norway AS, Khaled Kortas, er optimist og har stor tro på nyheten.

– Over hele verden er smaker av bær og søtlige frukter i vinden. Innen smaksatt vodka er dette det definitivt største segmentet akkurat nå. Nordmenn har i høyeste grad omfavnet denne trenden. Naturlige, friske og fruktige smaker står virkelig høyt i kurs over hele det ganske land – fra sør til nord, øst til vest.

Solmodne bær

Kortas beskriver Absolut Wild Berri som en saftig blanding av solmodne mørke bær som solbær, bjørnebær, blåbær og jordbær.

– Vi snakker om en virkelig smakfull og balansert vodka som egner seg ypperlig i forfriskende drinker og cocktails. Ikke minst nå i den lyse årstiden kan Absolut Wild Berri fort bli førstevalget når man inviterer venner til festlig lag, sier han.

Les også: Flere kvinnelige desillatører

Som alle andre vodkaer fra Absolut, inneholder nyheten ingen tilsetninger – verken når det gjelder smak eller farge. Absolut Wild Berri er heller ikke tilsatt sukker.

Friske og smakfulle drinker

Absolut er soleklar markedsleder når det gjelder smaksatt vodka i Norge. Så populære er de smaksatte vodkaene fra Åhus i Skåne, Sverige, at Absolut har en markedsandel på hele 66 prosent.

Samtidig som Absolut Wild Berri kommer inn, går Absolut Kurant ut. Nyheten blir dermed den tiende varianten med smaksatt vodka som tilbys i Norge. De øvrige variantene er: Citron, Vanilia, Pears, Raspberri, Mango, Passionfruit, Watermelon, Lime og Mandrin.

Markedssjefen tror Absolut Wild Berri vil appellere til forbrukere i alle aldre som ønsker en frisk og smakfull drink med bærsmak.

– En bedre base for sommerlige drinker skal man lete lenge etter. Og skulle man ha lyst til å nyte den uten noen form for innblanding, fylles munnen med gode, fyldige smaker fra modne bær, sier Kortas.

Powered by Labrador CMS