BOOK ENKELT: Den nye digitale møteplattformen er tilgjengelig hos en rekke norske Radisson-hotellet. Bildet er hentet fra Radisson RED Oslo.

Ny digital møteplattform hos Radisson Hotel Group

«Book It Easy» er tilgjengelig hos alle viktige konferansehoteller i EMEA.

Radisson Hotel Group fortsetter sin strategiske digitale transformasjon og utvider sin selvbetjente, nettbaserte bestillingsplattform for møter og arrangementer, heter det i en pressemelding fra Radisson Hotel Group.

Den digitale løsningen hjelper møte- og arrangementsarrangører med å spare mye tid ved å gjøre bestillingsprosessen mye raskere og mer effektiv.

360-teknologi

Møteplanleggere kan enkelt og raskt legge inn arrangementsdetaljene sine, sjekke tilgjengeligheten av møterom i sanntid, se romalternativene med banebrytende 360-teknologi og bestille det foretrukne lokale og motta umiddelbar bestillingsbekreftelse.

«Book It Easy» sine nøkkelfunksjoner inkluderer:

  • 24/7 tilgjengelighet av møteplasser i sanntid
  • 360-graders visning av møterommene
  • Beste tilgjengelige pris garantert og transparent prising
  • Skreddersydde pakker, inkludert AV-utstyr eller tilleggsfasiliteter
  • Enkel og trygg online betaling

Tilgjengelig på en rekke norske hoteller

– Vi er veldig stolte over å ha lansert «Book It Easy»-verktøyet vårt på tvers av viktige hoteller i EMEA-porteføljen vår i løpet av de siste 12 månedene. Radisson Hotel Group er kjent for å levere møte- og arrangementsfasiliteter i verdensklasse, og vi gjør nå bestillingsprosessen enda enklere. Vi gjennomførte omfattende undersøkelser blant våre møte- og arrangementspartnere for å skape denne nye plattformen og for å sikre at den inkluderer all teknologi og informasjon som kreves for å gi reell verdi for våre gjester og kunder, sier Chema Basterrechea, Global President og Chief Operations Officer i Radisson Hotel Group i pressemeldingen.

I Norge finnes «Book It Easy» allerede hos en rekke Radisson-hoteller. Plattformen er utviklet i samarbeid med EY, og verktøyet er fullt kompatibelt med konsernets enhetlige teknologiplattform og viser tilgjengelighet i sanntid.

Radisson Hotel Groups verdensledende 100 prosent karbonnøytrale møtetilbud kompenserer automatisk for karbonavtrykket til hvert eneste møte og arrangement som finner sted på alle konsernets hoteller over hele verden, uten kostnad for arrangørene.

Powered by Labrador CMS