Scandic sponser triatletene

Hotellkjeden inngår toårsavtale som partner med Norges Triatlonforbund.

Scandic Norge sponser i dag en rekke idretter og forbund, og utvider porteføljen ytterligere med avtalen med Norges Triatlonforbund (NTF). Samarbeidet omfatter økonomisk støtte og overnattinger, og strekker seg i første omgang ut 2024, skriver hotellkjeden i en pressemelding.

– NTF har ekstremt dedikerte utøvere, imponerende resultater og en positiv utvikling i rekrutteringen. De har utøvere i et bredt spekter av aldersklasser, og nå håper vi enda flere får opp øynene for denne spektakulære idretten. Triatlon er en idrett med momentum nå, og vi er glade for å bidra inn i utviklingen, sier direktør for marked, merkevare og kommunikasjon i Scandic Norge, Tine Birkeland Westby.

Gjennom avtalen får Scandic posisjon som partner, og vil blant annet være hovedsponsor for norgescuparrangementene – inklusiv ungdomscupen – i perioden.

– Vi gleder oss over avtalen med Scandic, og tror dette er et samarbeid som vil bidra til å skape verdier for begge parter. I lag med Scandic har vi hatt gode samtaler om hvordan vi kan jobbe godt sammen. Nå ser jeg frem til å komme i gang med arbeidet, sier generalsekretær Gabrielle Bjørnstad-Northern i NTF.

Powered by Labrador CMS