Ny messe i morgen

I morgen flytter Fastfood & Café og Restaurantexpo inn på Norges Varemesse.

Publisert Sist oppdatert

 

I morgen åpner RestaurantExpo 2015, messen der råvarene, drikken og inspirasjonen står i sentrum. På messen vil du og andre restauratører, kokker og kjøkkensjefer få mulighet til å treffe ledende leverandører som viser frem nye, spennende ideer for hvordan din restaurant kan skille seg ut fra mengden.

Kjente kokker og forelesere gir massevis av tips til hvordan man påvirker gjestenes opplevelse med lyd og lys, hvordan man kan utvikle menyen og mye mer. Blant annet vil både Ylajali-jef Even Ramsvik og Cru-sjef Kari Innerå være på plass med sine erfaringer. Totalt vil det være mulig å delta på mer enn 50 gratis seminarer med foredragsholdere fra hele verden.

Spennende ideer

Her er noen stikkord om bransjene utstillerne kommer fra:

• Mat og råvarer 

• Tilvirkningsmetoder 

• Halvfabrikat 

• Økologiske råvarer

• Kortreiste råvarer 

• Drikke 

• Utstyr 

• Menyforslag 

• Bordservise

• Restaurantkonsepter, innredning og design

Mat Torget

Mat torget er et eget område for de som selger økologiske produkter, kortreiste råvarer eller delikatesser. En slik avdeling er svært etterspurt blant besøkerne. De vil treffe nye utstillere som kan hjelpe dem å gjøre tilbudet mer spennende, unikt eller nisjepreget. 

Her finner du komplett program for onsdag.

Her finner du komplett program for torsdag.

 

Powered by Labrador CMS