SØLV IKKE NEDERLAG: Scandic kom på 2. plass i Twinings Best Breakfast 2023. Sjefskokk Karoline Sperstad og teamet på Scandic Nidelven, flankert av direktør for mat og drikke, Morten Malting (til venstre), og distriktsdirektør Knut Sigurd Pettersen.

Scandic Nidelven har vært i frokostfinalen 16 ganger

– Vi har levert fantastiske frokostopplevelser siden vi åpnet Scandic Nidelven for 20 år siden, sier direktør Kjetil Vassdal. 

Publisert Sist oppdatert

Det uoffisielle norgesmesterskapet i hotellfrokost ble arrangert for 17. gang torsdag 2. november, og samme år som hotellet har markert sitt 20-årsjubileum, var Scandic Nidelven i finalen for 16. gang. Det endte med en 2. plass i kategorien for kjedehoteller.

– Vi har levert fantastiske frokostopplevelser siden vi åpnet Scandic Nidelven for 20 år siden, og har bidratt sterkt til den posisjonen hotellfrokosten har i Norge i dag. Konkurransen om pallplassene er tøff. Vi er beæret over å ha vært i finalen 16 av 17 ganger, og stolt over vårt bidrag til at hotellfrokosten har etablert seg som en utrolig viktig del av den moderne hotellopplevelsen. Jeg vil takke medarbeiderne mine for den fantastiske innsatsen de legger ned dag etter dag, og lover at vi skal jobbe knallhardt for å utvikle frokosten vår videre, og skape minneverdige opplevelser for gjestene, sier direktør Kjetil Vassdal i en pressemelding fra hotellkjeden. 

Hotellbransjen var samlet på Gimle Kino i Oslo torsdag for den tradisjonsrike Twinings-prisen, og det ble kåret vinnere blant både kjedehoteller og frittstående hoteller. Fra scenen beskrev administrerende direktør i Haugen-Gruppen, Atle Farmen, nivået på norske frokoster som skyhøyt.

Juryen, bestående av Bocuse d’Or-vinnerne Lars Erik Underthun og Ørjan Johannesen, matinfluenser Ellen Aabol og en «Mystery shopper», har vurdert over 400 frokoster i anledning årets konkurranse.

– Det de har fått til på Scandic Nidelven er helt unikt. Det å vinne denne konkurransen én gang er en stor prestasjon, men denne gjengen har klart det 14 ganger. Konkurransen er sterkere enn noen gang, og i tillegg til at årets 2. plass er en god prestasjon, er det en motivasjon for alle til å slå enda sterkere tilbake neste år, sier direktør for mat og drikke i Scandic Norge, Morten Malting.

Scandic var hotellkjeden med flest distriktsvinnere i årets konkurranse. Scandic Lillestrøm, Scandic Ambassadeur Drammen, Hotel Norge by Scandic, Scandic Sunnfjord, Scandic Nidelven, Scandic Hell, Scandic Ishavshotel, Scandic Alta, Scandic Kristiansand Bystranda og Scandic Park Sandefjord gikk alle videre til semifinalen i årets konkurranse.

Powered by Labrador CMS