IDYLL: Det er ikke noe å si på utsikten og beliggenheten til det nye hotellet i Tromsø med 208 rom.

Tromsøs nye hotell har resepsjon i toppetasjen

208 rom og spektakulær utsikt. 

Publisert Sist oppdatert

Moxy Tromsø åpnet 12. juni. Hotellet, som drives av Core Hospitality AS, har 208 rom fordelt over 11. etasjer, og er den nordligste destinasjonen i Marriott Bonvoys internasjonale portefølje (se bildekarusell lenger ned på siden), heter det i en pressemelding fra selskapet. 

Gjestene får cocktail  

33 år gamle Jurate Poluniovaite fra Litauen startet i sin tid som husholderske, men har jobbet en årrekke innen Moxy-systemet, og er hotelldirektør.  

– Det har vært en veldig fin åpning. Mange skuelystne har kommet hit for å se på hotellet - og ikke minst den fantastiske utsikten fra Skybar. Tilbakemeldingene er gode. Utsikten, lobbyen, bar, rommene, alle som jobber her - det er veldig bra, sier hun til Hotellmagasinet.  

Europe, Norway, Tromso, Moxy Tromso
Europe, Norway, Tromso, Moxy Tromso
Europe, Norway, Tromso, Moxy Tromso
Europe, Norway, Tromso, Moxy Tromso
Europe, Norway, Tromso, Moxy Tromso
Europe, Norway, Tromso, Moxy Tromso
Europe, Norway, Tromso, Moxy Tromso
Europe, Norway, Tromso, Moxy Tromso

Moxy Tromsø:

Antall rom: 208

Direktør: Jurate Poluniovaite

Eier: Marriott International

Driver: Core Hospitality AS

Hotellet har 208t designede rom med dusjkabinett, 55-tommers flatskjerm-TV, komfortable senger og bevegelsesaktivert LED-lys. Designet for å maksimere skjønnheten, tar det nybygde hotellet innsjekk til nye høyder: Gjestene ankommer toppetasjen i Sky Bar Moxy, hotellets sosiale hjerte, som også fungerer som resepsjon. Her tas alle tas imot med en ‘Got Moxy’-cocktail eller -mocktail ved innsjekk, i tillegg til at romnøkkelen utleveres. 

Teleskop i loungen

Med  utsikt over fjorden og fjellene utenfor, har de danske designerne i Mette Fredskild Studio hentet inspirasjon fra lokal tradisjon med en palett fra lokale tradisjonsdrakter, som inkluderer indigo, kobolt og blå, samt varmere farger som lilla, brun og dyprød.

 Veggmaleriene i fellesrommene er laget av de lokale kunstnerne Alice Kvalvik og Jonathan Broca, og gir et lekent inntrykk av Tromsø-livet og omgivelsene rundt. 

Hotelldirektør ved ved Moxy Tromsø, Jurate Poluniovaite.

– Vi er veldig glade for å utvide fotavtrykket til Moxy Hoteller i Norge med åpningen av Moxy Tromsø. Moxy er kjent for sin ungdommelige sjel, og Tromsø er en fantastisk destinasjon for de som er på jakt etter moro. Tromsø tilbyr et annerledes opphold, og unike opplevelser i alle sesonger, sier visepresident i Premium & Select Brands, Europa, Midtøsten og Afrika, Marriott International, Sandra Schulze-Potgjeter i pressemeldingen. 

I Sky Bar Moxy, hotellets sosiale hjerte, tilbys en mengde brettspill, et fotballbord og flere kafébord med brettspill trykt på bordplaten. Takterrassen i 11. etasje tilbyr fantastisk utsikt over byen og fjorden, og loungen innendørs skal sette opp et teleskop til observasjon av dyrelivet, eller stjernekikking i vinterstid. 

Rikt utvalg av drikkevarer

Med en meny bestående av lette munnfuller og håndlagde cocktailer, er Sky Bar Moxy et levende sosialt rom med et flott program for at både lokalbefolkning og gjester skal kunne more seg: Lokalt brygg på tapp, inkludert Nordlys og Isbjørn Lite fra MACK, i tillegg til klassiske Moxy cocktailer, sånn som den deilige alkoholfrie Fauxy Moxy med hint av jordbær, rose og hibiskus. 

Moxy Pickups-menyen henter inn internasjonale favoritter, og en dedikert barista serverer kaffe til de som har vært oppe sent og fått utbytte av det nattlige solskinnet. 

– Moxy Tromsø er en spennende ny destinasjon for alle reisende og Marriott Bonvoymedlemmer, og vi er veldig stolte av dette tilskuddet i porteføljen vår. Åpningen av Moxy Hoteller i Tromsø markerer at et internasjonalt livsstilhotell på trer inn på markedet. Vi er sikre på at vår Sky Bar Moxy, med sin vakre utsikt over fjorden og forhåpentlig nordlyset om vinteren, vil bli et nytt sosialt samlingssted, både blant tilreisende og lokalbefolkningen. Det er en ære å være en del av denne nye utviklingen, og å åpne enda et Moxy Hotell i Skandinavia, sier adm. direktør i Core Hospitality, Per Denker Sørensen. 

Powered by Labrador CMS