NY PRIS: Årets Nye Hotell under Nordic Choice Hotels Vinterkonferansen 2023 som ble arrangert i Stockholm i helgen.

Dette er kåret til årets nye hotell

Prisdryss til Oslo-hotellet Sommerro.

Til tross for kun å ha vært i drift i knappe fem måneder, har Sommerro rukket å gjøre seg bemerket både nasjonalt og internasjonalt. Siden åpningen 1. september 2022 har huset vært så godt som fullbooket, og prisene og utmerkelsene har vært mange. I helgen ble Sommerro kåret til Årets Nye Hotell, skriver Nordic Choice Hotels i en pressemelding.

Utmerkelsene til Sommerro:

  • World’s finest Top 100 Suites fra Elite Traveler
  • European Spa Gold List for Vestkantbadet
  • Merkevaredirektør Siri Løining vant prisen for Årets Merkevarebygger under HSMAI Awards
  • Årets Nykommer under Grand Travel Awards
  • Årets Nye Hotell under Nordic Choice Hotels Vinterkonferansen 2023

Les også: Nordic Choice Hotels varsler storsatsing i Danmark og Finland

– Annerkjennelsen vi har fått fra vi åpnet reflekterer direkte på innsatsen og kompetansen til alle de enormt dyktige folka i Sommerro. De lever virkelig ut våre kjerneverdier lys, kraft og varme, sier hotelldirektør Jarle Moen.

GOD STEMNING: Hotelldirektør på Sommerro, Jarle Moen mottok prisen for Årets Hotell på gallaen i Stockholm.

Sommerro har utmerket seg og vunnet priser på flere områder, som velvære, design, merkevarebygging og service. i tillegg har de hevdet seg i store, internasjonale kåringer som setter høye krav til hva en totalopplevelse på et hotell i verdensklasse skal inneholde.

Her kan du lese hva Petter Stordalen mente om den fantastiske åpningen til Sommerro.

Moen er spesielt fornøyd med bemerkelsene etter en utfordrende periode for reiselivsnæringen med pandemi og usikkerhet, økte kostnader og bemanningsutfordringer. Han trekker også frem den gode mottakelsen under Nordic Choice Hotels’ Vinterkonferanse i Stockholm i helgen. Sommerro ble kåret til vinner i kategorien Årets Nye Hotell.

– Det betyr ekstra mye å få anerkjennelse fra våre egne i den tøffe bransjen vi opererer i, og det motiverer oss enda mer til å skape de gode opplevelsene for gjestene våre. Eventyret Sommerro har så vidt begynt, og vi gleder oss stort til fortsettelsen!

Powered by Labrador CMS