TILBAKE: Ivar Neteland er ny direktør på Ramme Fjordhotell. Den erfarne hotellkaren ledet hotellet for et par år siden, og har i mellomtiden vært bestyrer på DNT-hytten Snøheim på Dovrefjell.

Ivar er ny direktør på Ramme Fjordhotell

Klar for sin andre periode i Vestby. 

Publisert Sist oppdatert

Ivar Neteland er en av landets mest erfarne hotell-ledere, og kommer fra jobben som bestyrer for en av DNTs populære og veldrevne turisthytter, Snøheim på Dovrefjell.

Nå tar han fatt på sin andre periode som direktør ved Ramme Fjordhotell. Hotellet, som eies av Petter Olsen og drives av Classic Norway Hotels, heter det i en pressmelding fra hotellkjeden. 

Takket ja umiddelbart

Ivar Neteland ledet hotellet ved Oslofjorden også fra høsten 2021 og ut sommeren 2022. Hotellet har 42 rom, og ligger feiende flott til med Oslofjorden og naturen som nærmeste nabo. 

–  Vi er glade for at Ivar er tilbake på Ramme Fjordhotell. Hans kunnskap om hotelldrift og fokus på godt vertskap er høyt verdsatt både hos gjestene og medarbeiderne, sier adm. direktør i Classic Norway Hotels, Stephen Meinich-Bache.

–  Jeg er glad over å være tilbake i Classic Norway Hotels som er en veldrevet hotellkjede med mange reiselivsperler og gode vekstambisjoner. Jeg opplever den norske hotellkjeden som et godt sted å være og en organisasjon som holder på gode medarbeidere samtidig som den tilbyr utvikling og godt samhold. Ramme Fjordhotell er Norges mest spennende hotellprosjekt sammen med Kulturdestinasjonen Ramme. Det var derfor lett å svare ja da jeg ble spurt om jeg kunne komme tilbake. Nå ser vi frem til å feire Classic Norway Hotels sitt 20-årsjubileum senere i høst, sier Ivar Neteland i pressemeldingen. 

Finnes ikke maken

Ramme fjordhotell er et unikt kunsthotell som består av to bygninger: Brenneriet som ble bygget i 1880-talls fabrikkstil hvor hvert rom unikt innredet og bærer navnet til et Munch-maleri - og Herberget med sine grønne dører  symboliserer velstand. Denne delen av hotellet har rom oppkalt etter kunstnere og Olsen-familien, inspirert av 1780-årene og skandinavisk arkitektur. På toppen av hotellet finner man den praktfulle Paris-suiten.

– Ramme Fjordhotell er et hotell som det ikke finnes maken til verken i Norge eller utlandet. Det er vanskelig å beskrive og må derfor oppleves, og hotellet er mye mer enn et hotell. Det er en del av en enestående kulturdestinasjon og sammen med hotellopplevelsen får gjestene Norges beste mulighet til å oppleve livet og kunsten til Edvard Munch samtidig som man får oppleve landets fineste parkanlegg, Havlystparken, sier den nye direktøren. 

Powered by Labrador CMS