RENOVERES: Luksushotellet Hotel Kämp i Helsinki skal renoveres, og forventes ferdig i slutten av 2025. Samtidig skal livstilhotellet Hobo åpnes i alle hovedsteder i Norden.

Skal renovere luksushotellet

Nordic Choice Hotels utvider porteføljen.

Publisert Sist oppdatert

Tidligere i år kunne Hotellmagasinet melde at hotellkjeden Nordic Choice Hotels skal satse stort i Danmark og Finland.

Nå er det klart at luksushotellet Hotel Kämp i Helsinki skal renoveres og oppgraderes til øverste nivå for luksussegmentet. Renoveringen starter i fjerde kvartal inneværende år og forventes ferdig i slutten av 2025, skriver kjeden i en pressemelding.

Stordalen overtok hotellgruppen Kämp Hotels i 2019.

Etablerer Hobo flere steder

Samtidig skal livsstilshotellet Hobo Stockholm skal etableres i alle hovedsteder i Norden.

– Hotel Kämp er en kronjuvel i det nordiske tilbudet av hotellopplevelser. Hotellet er internasjonalt anerkjent for å tilby sine gjester fantastiske opplevelser. Nå er det på tide å gi hotellet en ordentlig oppgradering for fortsatt å kunne møte, og helst overgå, gjestenes forventninger. Samtidig skal renoveringen gjøres med stor respekt for hotellets og byggets historie, sier Petter A. Stordalen i pressemeldingen.

LES OGSÅ: Solgte frokost for 140 000 på to måneder

Det urbane og rebelske konceptet, som er mer kjent for popup-klubber og lokale mikrobryggeriøl heller enn concierge og fine dining, har på rekordtid blitt en stor suksess.

Åpner i Oslo i 2025

Hotellets unike design ble til i samarbeide med prisbelønte Studio Aisslinger i Berlin, som også får oppdraget i å designe tre nye hotell i Norden - alle med lokalt særpreg:

  • I Finland skal eksisterende GLO Hotel Kluuvi stenges for en fullstendig transformering til Hobo Helsinki. Hobo Helsinki vil få 184 hotellrom som skal stå klare i begynnelsen av 2024. I tillegg kommer restaurant, bar, livescene og en kreativ arena for møter, eventer, pop-ups og workshops.
  • I Norge åpner Hobo Oslo i krysset mellom Karl Johans gate og Dronningens gate i 2025.
  • I tillegg jobbes det for fullt med å lansere Hobo København/Copenhagen.

– Det deilige med Hobos konsept er at det ikke er noen mal for hva eller hvordan et Hobo skal være. Det er konstant i utviklingsmodus og speiler hvordan byen utvikler seg. Samtidig skal Hobo alltid beholde sin kjernemuskulatur: Å redefinere hva et hotell kan og skal være. Den satsingen vi nå gjør på Hobo i de ulike hovedstedene, vil tilføre nye, levende møteplasser for byene, både gjestene som bor rett rundt hjørnet og de som kommer fra den andre siden av jordkloden, sier Stordalen.

LES OGSÅ: Åpner sitt første hotell i Stavanger

Satsingen i Helsinki gjøres i nært samarbeid med byggeier Ilmarinen. I Oslo er prosjektet et samarbeid med Eiendomsspar og Mette Borge Eiendom.

Powered by Labrador CMS