GIR IKKE OPP: Linda Maribo har tatt initiativ til spleis for å gi inntekter til hotellet i Våler i Solør. Her sammen med lokalpolitiker- og patriot Svein Arne Konterud.

Frykter for bygdehotellets framtid

Heia Hotell i Våler kveles av strømregninger og kommunale avgifter.

Publisert Sist oppdatert

– Det vil bli et enormt tap hvis det går så galt at man må stenge dørene. med strømregninger på 40.000 - 100.000 kroner i måneden, er det en reell fare for at det an gå galt. Nå kan innbyggerne som er glad i Heia gjøre noe for å hindre at det går galt. Heia har vært - og er - meget viktig for Våler, sier Svein Arne Konterud til avisa Østlendingen.

LES OGSÅ: Utvider hotellet med 40 rom

Lokalbeboer, Linda Maribo, har tatt initiativ til å starte en spleis for å skape inntekter til hotellet som ligger i Våler i Solør, bare en halvtimes kjørertur fra Elverum. Hotellet eies av Svein Terje Kynbråten.

– Vi håper den skal pågå en stund. Det handler om å hjelpe bedriften over kneika slik at vi får beholde dette stedet som har betydd så mye for så mange i Våler, sier Linda Maribo og Svein Arne Konterud til Østlendingen.

LES OGSÅ: Høyfjellhotellet drives på dugnad

Heia ble drevet som pensjonat fra 1937 og fram til hotelldrift i 1967. De siste årene har det vært tøffe tak for hotellet, og nå er det altså strømregningene som gir store utfordringer.

Powered by Labrador CMS