HÅVARD KLEVEN GÅR UNDER:

Skal gjøre Under-verker på Sørlandet

Hotell- og restaurantfamilien Ubostad liker seg best nær sjøen. Men de måtte til fjells for å finne ny salgsdirektør.

Etter flere år på fjellet på Rjukan flytter Håvard Kleven seg nå sørover til hav og strand. Han er ansatt som salgsdirektør hos familien Ubostad sine selskaper, og skal jobbe med grupper inn mot Rosfjord Strandhotell, Lindesnes Havhotell, Lomsesanden Opplevelser på Lista og Michelin-restauranten Under på Lindesnes.

Administrerende direktør Stig Ubostad har stor tro på nyansettelsen:

– Håvard tar med seg mye erfaring, og en type kompetanse som vil utfylle organisasjonen vår på en god måte. Vi ser at vi har mye å hente på samspillet med våre ulike konsepter, og vi håper og tror at store og små firmaer - og andre type grupper vil se mot Sørlandet når markedet nå åpner opp igjen.

Håvard er tidligere fotballspiller, og ser store synergier mellom idrett og salg. Vinnervilje, struktur og teamwork er tre verdier han har tatt med seg fra banen og inn i de ulike salgsjobbene han har hatt de siste årene.

– Jeg har stor tro på at dette skal bli bra, og ser helt klart på dette som en svært spennende oppgave. Blandingen av utfordrende teamaktiviteter, ut-av-deg-sjæl-opplevelsen på Under, idyllen på Listastrendene - og deilige senger med et fantastisk vertskap på Havhotellet og Strandhotellet, gjør rammene for en samling hos oss helt unike. Jeg gleder meg til å ta kontakt med alle type kunder.

Powered by Labrador CMS