IDYLL: Admiral Hotel er et av Københavns mest ikoniske hoteller, og har feiende flott beliggenhet ved byens havn. Hotellet har 366 rrom.

Overtar Admiral Hotel i København

Strawberrry utvider i den danske hovedstaden. 

Publisert Sist oppdatert

Admiral Hotel:

  • Admiral Hotel ligger i det ikoniske pakkhuset fra 1787 på Toldbodgade med en fantastisk utsikt over Københavns havn - akkurat der byens puls møter havets ro.
  • Hotellet huser 366 nyoppussede rom fra 2019, inkludert seks suiter, 11 møte- og konferanserom med kapasitet opptil 300 gjester, samt bistrobar, terrassekafè og den anerkjente restauranten SALT.
  • I over 40 år har Admiral Hotel vært det foretrukne valget for gjester fra hele verden som søker moderne og kompromissløs gjestfrihet. Admiral Hotel er ikke bare et sted du vil besøke, men et sted du ønsker å bo.

Med beliggenhet i hjertet av København ved Nyhavn, og med en historie som strekker seg 200 år tilbake, har Admiral Hotel blitt et velkjent landemerke. Nå er det klart at Strawberry overtar driften av det ikoniske hotellet som inngår i selskapets portefølje av frittstående hoteller, heter det i en pressemelding fra hotellkjeden. 

LES OGSÅ: Norske Jakob er hotellsjef på Villa Copenhagen

Hotellet har 336 nyoppussede. Foruten en merkbar tilstedeværelse på flyplassen i København, har Strawberry preget bybildet i byen med Villa Copenhagen og Comfort Hotel Vesterbro. Beslutningen om å inkludere Admiral Hotel i porteføljen er ikke bare en utvidelse, men en hyllest til den danske hotellbransjens historie og dens betydning for Københavns kulturelle identitet.

– Vekst er en del av Strawberry sitt DNA, og vi har lenge ønsket å utvide tilbudene våre i København. Admiral Hotel har lenge stått på listen over hoteller vi ønsker å inkludere i vår portefølje, så dette er en milepæl for oss, sier eier av Strawberry, Petter A Stordalen.

På flyplassen i København har Strawberry to store hoteller med henholdsvis Clarion Hotel Copenhagen Airport og Comfort Hotel Copenhagen Airport. Begge hotellene er tilknyttet det store konferanseanlegget The Hangar - som med sine over 2500 kvadratmeter har konferansekapasitet til over 2000 personer. 

LES OGSÅ: Luksushotell henter mentaltrener

UTVIDER: Strawberry har i dag 230 hoteller i fem land, og Hotel Admiral er siste inn. En fornøyd gjeng er samlet utenfor Københavns storstue. Fra venstre Fredrik Berghult, Petter A. Stordalen og Torgeir Silseth.

Strawberry har i dag 230 hoteller i fem land, fordelt på 4 kjeder og mer enn 40 frittstående hoteller, og siste tilskudd er Admiral Hotel i København. Admiral Hotel eies av Midstar Hotels AB.

– Vi ser frem til å inkludere Admiral Hotel i vår portefølje som består av et bredt utvalg av luksushoteller over hele Norden. Det er stor verdi å kunne tilby gjester og medlemmer nok et ikonisk hotell i København, sier Chief Operating Officer i Nordic Hotels & Resorts, Henrik Berghult.

Powered by Labrador CMS