NYTT: Nye First Hotel Almnäs park åpner våren 2017.

Dobbel dose Sverige for First

First Hotels vokser videre og i løpet av våren slutter de to Södertälje-hotellene First Hotel Vindeus og First Hotel Almnäs Park seg til kjeden.

Publisert

Storstockholm vokser og det merker hovedstadens tilstøtende byer. Et av områdene som går gjennom betydelig utvikling i disse dager, er Almnäs i Södertälje, eller «Stockholm Syd Almnäs» som området nå blir kjent som.

– Det skapes mange arbeidsplasser her og etterspørselen etter overnatting og møtefasiliteter øker, sier Mouris Eliya, styreleder i Profossen som eier First Hotel Vindeus og First Hotel Almnäs Park.

Samlingspunkt

SJEF: Daniel Atteroth er direktør for forretningsutvikling i First Hotels.

Målet er at First Hotel Almnäs Park, som er under bygging, skal bli et naturlig samlingspunkt for Stockholm Syd Almnäs. Det blir ferdigstilt i løpet av våren 2017. First Hotel Vindeus ligger kun minutter unna, men også bare noen minutter fra sentrum av Södertälje.

– Beliggenheten til begge hotellene er glimrende både for ferie- og forretningsreisende, sier Daniel Atteroth, direktør for forretningsutvikling i First Hotels.

Attraktive hoteller

Stockholm Syd-prosjektet mangler definitivt ikke ambisjoner, og målet er at det 1000 hektar store området skal bli et av Skandinavias største industriområder med særlig satsing på logistikk. God infrastruktur sikrer lett fremkommelighet - Svealandsbanan passerer området, mens europaveiene E4 og E20 ligger i direkte anslutning til Almnäs.

– Det var flere aktører på banen da vi bestemte oss for at hotellene skulle bli en del av en større hotellkjede. Valget endte til slutt på First Hotels blant annet på grunn av deres veletablerte varemerke, store kundemasse og solide distribusjons- og salgskanaler, sier Mouris Eliya.

Daniel Atteroth er glad for at han nå kan tilby First-kunder ledende alternativ også i Södertälje.

– I lengre tid har vi jobbet for å finne en god partner i Södertälje. Det fant vi i Mouris Eliya og Profossen. Både byen og hotellmarkedet er i en spennende utvikling og jeg er sikker på at dette samarbeidet vil bli fruktbart for begge parter, sier Atteroth.

(Saken fortsetter under bildet)

PÅ KARTET: Hotel Vindeus skal sette First kjeden på kartet i Södertälje.

 

Alle piler peker opp

Befolkningsutviklingen i Södertälje har vært positiv i en årrekke og tall fra 2016 viser at mer enn  94 000 mennesker bor i kommunen. Stockholm er kun 40 minutter unna med bil, buss eller tog og det forventes videre befolkningsvekst de kommende årene.

– Der er liten tvil om at dette er et av de mest spennende områdene i Storstockholms-området. Timingen for åpningen av First Hotel Almnäs Park er nær sagt perfekt og det er stadig viktigere for de store hotellkjedene å være representert i Södertälje, sier Atteroth.

First Hotel Almnäs Park åpner dørene for første gang i løpet av våren 2017, mens First Hotel Vindeus slutter seg til First Hotels fra 1. mars.

Powered by Labrador CMS