NY SJEF: Kathinka Friis-Møller er ny administrerende direktør i Eurest AS.
NY SJEF: Kathinka Friis-Møller er ny administrerende direktør i Eurest AS.

Opprykk i Eurest

Kathinka Friis-Møller blir ny administrerende direktør i Eurest AS i Norge.

Publisert

Friis-Møller vil erstatte Therese Log Bergjord, som har gått over til stillingen som Managing Director for Compass Group Nordics.

– Kathinka er en sterk og tydelig leder med erfaring og operativ styrke. Dette er viktig for å sikre fremtidig vekst i Norge, uttaler Log Bergjord.

Stadig mer ansvar

Friis-Møller har 17 års erfaring fra forretningsutvikling og drift i ledende nordiske selskaper. I 2012 ble hun hentet inn som driftsdirektør for Facility Management i Eurest. Friis-Møller har levert stabilt gode resultater, og gradvis fått utvidet ansvarsområde. Det siste året har hun ledet den totale driftsorganisasjonen i Norge, herunder sektorene Food, Healthcare og Facility Services.

I tillegg er Friis-Møller styremedlem hos NHO Service og Forpleiningstjenester AS.

– Jeg takker for tilliten, og ser frem til å lede organisasjonen mot strategiske mål, gjennom fokus på kontinuerlig utvikling og endringsledelse, sier Friis-Møller.

Sterke resultater

Eurest har hatt en positiv utvikling de siste årene. Selskapet har vunnet flere strategisk viktige kontraktsområder i de ulike forretningssegmentene. Dette inkluderer pasienthotellene til Oslo Universitetssykehus og Helse Bergen, FM- leveransen til Entras eiendomsportefølje, og matleveransen til Fornebuporten.

Samtidig har selskapet en sterk retention rate, dvs. gjenkjøpsprosent, på 97 prosent, noe som viser at leveransen følger kundens krav og forventninger.

Virksomheten til Eurest i Norge har 1500 ansatte og en årlig omsetning på 1,2 MNOK.

Powered by Labrador CMS