ÅRETS VINNERE: Classic Norway Hotels har gjennomført årets gallafest med prisutdeling til vinnerne av «Classic Norway Hotels Awards». Her er vinnerne (bak fra venstre) Yngve Strand «Årets Fagpris, Alexandra Anker v/ Nyvågar «Årets kjøkken», Magdalena Pielach-Plodzien v/ Aksjemøllen «Årets medarbeider», Morten Houge og Reidar With v/ Nøgne Ø /Hansa «Årets leverandør».
Ola Elias Åndal v/ Grand Hotel «Årets hotell», Ismahene Boussakra v/ Refsnes Gods «Årets leder», Marion Renée Skjegstadv/ Grand Hotel sammen med adm.dir Stephen Meinich-Bache (foran tv) og eier Erik Berg (foran th).
ÅRETS VINNERE: Classic Norway Hotels har gjennomført årets gallafest med prisutdeling til vinnerne av «Classic Norway Hotels Awards». Her er vinnerne (bak fra venstre) Yngve Strand «Årets Fagpris, Alexandra Anker v/ Nyvågar «Årets kjøkken», Magdalena Pielach-Plodzien v/ Aksjemøllen «Årets medarbeider», Morten Houge og Reidar With v/ Nøgne Ø /Hansa «Årets leverandør». Ola Elias Åndal v/ Grand Hotel «Årets hotell», Ismahene Boussakra v/ Refsnes Gods «Årets leder», Marion Renée Skjegstadv/ Grand Hotel sammen med adm.dir Stephen Meinich-Bache (foran tv) og eier Erik Berg (foran th).

Disse gikk til topps i Classic Norway Hotels

Mange vinnere under «Classic Norway Hotels Awards».

Hotellkjeden Classic Norway Hotels, som består av 23 hotell og rorbuanlegg i Norge, har 20 årsjubileum i år. Under kjedens «Classic Norway Hotels Awards» i Molde nylig var det mange som ble feiret.

Under følger alle vinnerne.

Årets hotell:

Grand Hotel i reiselivskommunen Åndalsnes i Møre og Romsdal er til tross for sin over 100-årige historie et av de siste hotellene inn i Classic-familien, og fikk prisen årets hotell.

Hotellet har det siste året hatt en enorm omsetningsvekst og levert tidenes beste resultat med over sju millioner kroner, sier administrerende direktør i Classic Norway Hotels, Stephen Meinich-Bache.

I juryens begrunnelse heter det:

«Atmosfæren i hotellet er avslappet, jordnær samtidig som den er profesjonell. Og personalet får gode tilbakemeldinger for sin service og vennlighet hos gjestene, og dette viser seg i god score hos Hotels.com og Booking.com».

Årets kjøkken:

Nyvågar Rorbuhotell i Kabelvåg, som er et av Classic Norway Hotels fire anlegg i Lofoten.

I juryens begrunnelse heter det:

«Kjøkkenet har gjennom året levert en svært god varekost. Og kjøkkensjef Andre Gåsemyr er svært opptatt av å benytte lokale råvarer som gjerne plukkes rett fra naturen av ham selv».

– Kjøkkenet benytter seg ofte av fiskerens bi-fangst og forvandler råvaren om til fantastiske fiskemåltider. Kjøkkenet får blant annet levert råvarer fra lokale fiskere direkte til bryggekanten. Det skaper en merverdi for gjester fra hele verden, sier Meinich-Bache videre.

– En stor inspirasjon til å fortsette utviklingen av hotellet og kjøkkenet, sier hotellsjef Alexandra Anker.

Årets leder:

Hotelldirektør Ismahene Boussakra ved Hotel Refsnes Gods får prisen som «Årets leder» for sin innsats på hotellet som ligger på Jeløy, i Moss.

Classic Norway Hotels-eier Erik Berg og adm.dir Stephen Meinich-Bache er samstemte:

– Boussakra har gjennom det siste året vist en solid karakter, innsats og kreativitet, både på vegne av seg selv og sitt hotell.

I juryens begrunnelse heter det:

«Hun har vært ansatt på hotellet i en årrekke og er et lidenskapelig hotellmenneske. Hun er opptatt av sine ansatte og jakter stadig forbedringer i sin organisasjon. Og Ismahene Boussakre er strukturert og jobber strategisk mot hotellets mål - noe som gjenspeiler seg i hotellets detaljfokus og gjesteopplevelse».

Årets fagpris:

Yngve Strand er vinneren, og er en av selgerne i Classic Norway Drift.

I juryens begrunnelse står det:

«Han har et brennende engasjement for sitt fag og legger ned en solid egeninnsats som resulterer i økt omsetning. Yngve Strand har et enormt konkurranseinstinkt og motiveres av fornøyde kunder. Han har alltid et godt humør, finner kreative løsninger for kunden noe som er sentralt i dette fagfeltet».

Årets leverandør:

Årets vinner er Hansa og bryggeriet Nøgne Ø.

– De har levert varer og tjenester for oss i mange år og samarbeidet utviklet seg til nye høyder i 2022. Det har vært svært morsomt for oss som hotellkjede å ta del i og utvikle et helt nytt Lyst lagerøl sammen med vinneren. Havbris med ingredienser som tare fra Lofoten, lyng og blomsterblader fra Rosenes By og einer fra det bilde Sørlandet er produsert hos Hansa og Nøgne Ø, sier driftsdirektør Elisabeth Husøy i Classic Norway Hotels.

Årets medarbeider:

Hun kom til Lillehammer for å jobbe en kort sommer som hotellrenholder i 2007 år siden. Nå, 16 år senere, er hun fortsatt ved Aksjemøllen hotell i Lillehammer, og denne uka ble Magdalena Pielach-Plodzien kåret til «Årets medarbeider».

Pielach-Plodzien har ansvaret for avdelingen som står for housekeeping ved hotellet som ligger i Lillehammer sentrum.

– Jeg blir veldig glad og stolt, og det var en stor overraskelse. Det gir meg motivasjon til å fortsette å gjøre en god jobb i framtiden, sier en rørt Magdalena Pielach-Plodzien.

Powered by Labrador CMS