GOD STEMING: 50 gjester i alderen 25-70 år hadde tatt turen til Refnes Gods i Moss sist helg for å være med på det årlige maskeradeballet.

Hotellsuksess med maskeradeball

God stemming blant 50 deltakere i alle aldre.

Publisert Sist oppdatert
VÆR SÅ GOD: Gjestene ble servert treretters med god drikke. Og østers til hovedrett.

På Jeløya i Moss ligger det flere hundre år gamle hotellet Refsnes Gods. Hotellet er ikke bare utsmykket med kunst og malerier til enorme verdier fra blant andre Edvard Munch – men det er også kjent for mat og drikke på øverste hylle. 

Hotellet, som eies av Classic Norway Hotels, arrangerte sist helg maskeradeball. 

Første gang hotellet skal ha arrangert maskeradeball skal ha vært så langt tilbake som på 1700-1800-tallet. 

I 2014 tok daværende direktør opp igjen tradisjonen, og i fjor arrangerte nåværende direktør Ismahene Boussakra (37) ballet for første gang. I år var det 50 gjester.

Gjestene fikk servert en treretters middag med godt å drikke til - hvor forretten var østers. Til stede var både historieforteller og operasanger. Og på høyttalerne dundret det 80-tallsmusikk. 

– Vi hadde gjester i alle aldre, og det har bare vært gode tilbakemeldinger. Det var mange flotte og ulike kostymer, og kvelden ble avsluttet med felles dans, sier Boussakra til Hotellmagasinet.

KLEDD FOR FEST: Ifølge direktør Ismahene Boussakra viste gjestene stor kreativitet i klesstilen. Maskene falt ikke av før under middagen, da operasangeren ga signal om det.

Nå venter en travel førjulstid.

– Vi har fått mange bestillinger til julebord. Det er gledelig, sier hun

Powered by Labrador CMS