FÅR NY SJEF: Kristian Vik blir ny hotelldirektør på Clarion Collection Hotel Savoy fra nyttår.
FÅR NY SJEF: Kristian Vik blir ny hotelldirektør på Clarion Collection Hotel Savoy fra nyttår.

Ringrev til Hotel Savoy

Fra «The World» og 5 stjerners servitør til Universitetsgata i Oslo. Med mer enn 17 års erfaring fra hotell, restaurant og reiseliv kommer Kristian Vik med en gedigen erfaringsbase til Clarion Collection Hotel Savoy.

Publisert

Kristian Vik starter i sin nye stilling som hotelldirektør 1. januar 2018 og gleder seg til å utvikle hotellet videre.

DIREKTØR: Kristian Vik er ny hotelldirektør på Clarion Coillection Hotel Savoy fra nyttår.
DIREKTØR: Kristian Vik er ny hotelldirektør på Clarion Coillection Hotel Savoy fra nyttår.

– Clarion Collection Hotel Savoy er for meg et hotell med historisk sus, med masser av potensial for videreutvikling i et spennende Oslo marked. Jeg ser nå frem til å utvikle hotellet videre sammen med mine nye kollegaer på Savoy! sier Kristian Vik.

Bred erfaring

De siste 7 årene har Kristian jobbet i Nordic Choice Hotels, hovedsakelig med Food & Beverage, men også som prosjektleder for Brasserie X og Lounge 24, samt nå sist som innkjøpskoordinator i Nordic Choice Hotels sentralt. Kristian har vært Bar- og Restaurantsjef ved Quality Hotel & Resort Sarpsborg og ved Quality Hotel Expo, før han nå har vært stasjonert på hovedkontoret til Nordic Choice Hotels de siste snart 4 årene.

– Med Kristian på laget har vi fått en hotelldirektør som kan se over Clarion Collection Hotel Savoy med nye øyne. Det er en sjelden erfaren leder med ungt pågangsmot som nå «mønstrer på» vår over 100 år gamle hotellperle i Universitetsgata. Det er svært gledelig at en som har vært på et hovedkontor over flere år, og virkelig brenner for hotelldrift, nå ønsker å komme ut i drift igjen og bidra der hvor slaget står, nemlig i møtet mellom gjest og ansatt, sier John Kristian Stubban, Senior Vice President i Clarion Collection Hotel.

(Saken fortsetter under bildet.)

– Har det som trengs

Vik vil tilføre viktig F&B kompetanse på rett tidspunkt for kjeden Clarion Collection, som nylig har fornyet sitt konsept på den verdsatte kveldsmaten som dekkes opp for gjester hver dag. I tillegg brenner han for å skape gode resultat gjennom et sterkt gjestefokus og er vant til å bygge vinnerkulturer. Akkurat det som trengs i den fasen hotellet og markedet i Oslo er inne i.

– Kristian lever for å skape gode resultat og gode gjesteopplevelser sammen med sitt team. Han er faglig dyktig og en lagspiller som elsker å spille andre gode. Jeg gleder meg virkelig til å få Kristian på laget, og sammen med et svært kompetent team skal han ta Clarion Collection Hotel Savoy til nye høyder, tilfører Stubban.

Powered by Labrador CMS