Stordalen selger fem hoteller

Hotelleiendomsselskapet Midstar overtar eierskapet til fem hotelleiendommer fra Strawberry Properties. Nordic Choice Hotels fortsetter driften av hotellene.

Publisert

Strawberry Properties har gjennomført et salg av fem hotelleiendommer til det svenske hotelleiendomsselskapet Midstar. Hotellene det er snakk om er Clarion Collection Hotel With og Clarion Collection Hotel Aurora i Tromsø, Clarion Collection Hotel Tollboden i Drammen, Clarion Hotel Ernst i Kristiansand og Gøteborg-hotellet Quality Hotel.

Samtlige hoteller fortsetter driften under Nordic Choice Hotels-paraplyen.

- Vi er stolte av at våre hoteller er utviklet til attraktive eiendommer og er sikre på at Midstar vil fortsette den forvaltningen på en utmerket måte. Hotellene vil fortsatt drives av kjedene Clarion Hotel og Quality Hotel, så både gjester og ansatte vil kjenne igjen kvaliteten og verdiene til Nordic Choice Hotels, sier Marcus Carlsson, CEO i Strawberry Properties.

Tradisjonsrike hoteller

Clarion Collection-hotellene i Tromsø og Drammen har alle tre en lang og tradisjonsrik historie, og bygget Drammens-hotellet ligger i ble oppført allerede i 1668. Clarion Hotel Ernst åpnet sine dører for første gang i 1858, men fremstår i dag som topp-moderne etter en omfattende oppussing i 2012.

- Som et resultat av vår gode relasjon med Strawberry Properties er vi veldig glade over at vi, i henhold til vår strategi, tar over fem gode og lønnsomme hotell i Gøteborg så vel som i tre av Norges sterkeste regionale byer. Hotellene drives av Nordic Choice Hotels og vi ser frem til å fortsette å forbedre og utvikle hotellene sammen med dem, sier Marc Henriksen, Managing Partner i Midstar.

Powered by Labrador CMS