Guldsmeden smir ny restaurant

Oslo-hotellet har store planer for livet etter restaurant Kontrast.

Publisert Sist oppdatert

I mars tar samarbeidet mellom Carlton Hotel Guldsmeden og den anerkjente restauranten Kontrast slutt. Kjøkkensjef Mikael Svensson pakker knivsettet og flytter fra Parkveien til nye lokaler nær Mathallen på Vulkan i Oslo.

LES MER: Hotell mister topprestaurant

Ny restaurant

Guldsmeden-eier Sandra Weinert sier til hotellmagasinet.no at tiden med en eksternt drevet restaurant har vært spennende og lærerik. Nå planlegges et nytt, egenutviklet matkonsept i hotellets matsal.

– Nå ser vi fram til å framstå som et helhetlig hotelltilbud igjen. Vi mener det er det beste løsningen best for oss og våre gjester, sier Weinert, som gleder seg til å gå løs på matsalens interiør: Inn skal dype tepper, myke Chesterfield-sofaer og Guldsmedens signaturinteriør i Bali-inspirert nouveau bohéme-design.

Lokalt og internasjonalt

Den nye restauranten i Oslo åpner på senvinteren. Navnet blir Carlton Cantina, og Weinert lover både lokal og internasjonal mat på menyen. Hotelleieren sier Guldsmeden-hotellene fokuserer på bærekraft og økologi, og er svært opptatt av å redusere matsvinnet.

– Vi har lært mye gjennom driften av restaurantene våre i København. Vi vet hvordan vi skal få mest mulig ut av fantastiske – og kostbare – økologiske råvarer, sier Weinert, som forteller at hotellet har alliert seg med flere danske toppkokker. Resultatet skal være en meny preget av sunnhet, originalitet og gode smaker.

Godt vertskap er viktig for oss, og vi gleder oss stort til å kunne ønske velkommen til en rustikk, original og velsmakende matopplevelse i Parkveien, sier Weinert.

Powered by Labrador CMS