NYTT HOTELL? Her - med Teknologiparken og Campus Grimstad som nærmeste nabo - planlegger J.B. Ugland utbygging av hotell.

Planlegger hotell-utbygging i Grimstad

Skal ligge i et trafikkert område. 

Sørlandets Teknologipark og Campus Grimstad er i stadig utvikling - nå planlegges det for bygging av nytt hotell sentralt i området som til daglig besøkes av rundt 6 000 mennesker. Bak planene står lokale aktører med et langvarig engasjement for Grimstad – J.B. Ugland Eiendom AS, BA-Eiendom AS, Knut Axel Ugland Holding AS og Ugland Kapital AS, heter det i en pressemelding fra selskapet. 

Hotellet planlegges for tomten like ved den nyetablerte Fagskolen, og vil således få svært god eksponering – sentralt beliggende i Grimstad. Besøkende vil ha en enkel tilkomst til både sentrum og E-18, goddekning for kollektivtransport samt tilgang til et bredt spekter av tilbud og fasiliteter i nærområdet – så vel som sentrumskjernen. 

Det arbeides nå med volum –og mulighetsstudier for prosjektet.

I tillegg jobbes det parallelt med en solid bransjeaktør som skal stå for driften av hotellet.

– Dette blir et etterlengtet tilskudd som vil styrkenæringslivet – og turistnæringen i Grimstad. Vi ser frem til et spennende prosjekt med solide samarbeidspartnere, heter det i en kommentar fra selskapet. 

Powered by Labrador CMS