Rekruttering, norsk mat og måltidsløsninger

Publisert Sist oppdatert

Serviceforum 2006 gleder seg til å arrangere konferanse for bransjen i mars.

Hotell-, restaurant- og reiselivsnæringen er målgruppen for dette årlige arrangementet. Konferansens tema denne gang vil være rekruttering, måltidsløsninger og ”En hyllest til norsk mat”. De ulike tema vil videre bli delt inn i ulike undergrupper, der foredragsholdere fra flere av reiselivets arenaer vil presentere hver sine foredrag.

Programmet er fortsatt ikke helt spikret, men den foreløpige listen av foredragsholdere ser slik ut:
- Torleif Høyvik (Bølgen og Moi) – ”Rekruttering innen serveringsbransjen”
- Dag Terje Solvang (Adm. dir. Gastronomisk institutt) 
- ”Fremtidens måltidsløsninger” - Bodil Nordjordet representerer matkultur fra Telemark – prisvinner innen tradisjonell mat.
- Eric Saudan (President i RBL og styreleder i Buffet AS)

Kokker og servitører fra Norsk Hotellhøgskole vil servere lunsj til deltakerne mellom foredragene. På kvelden 23. mars arrangeres en bankett. Dette skal være en middag der ulik underholdning vil heve arrangementet, lover arrangørene i Serviceforum.

24. mars vil det være en fortsettelse på konferansen med flere interessante foredrag.

Følg med på http://www.serviceforum.net/ for mer informasjon om arrangementet.
Thumbnail Image: