Rekordsommer i Sarpsborg

Mens utenlandske turister strømmer til Norge, rømmer norske turister til Sarpsborg.

Publisert Sist oppdatert

Gjestene farter til Quality Hotel Sarpsborg som aldri før og årets juli slår alle tidligere rekorder.

Norske barnefamilier står for en stor del av økningen. Det sier adm. dir. på Quality Hotel Sarpsborg, Richard Paulsen.

– I fjor sommer var det også historisk bra, men denne sommeren gir hotellet nok en ny omsetningsrekord. Hotellet øker med nesten 20 prosent fra i fjor, noe som er ekstremt bra i et tøft marked.

I rene tall betyr det at over 15.500 gjester har bodd hos på badehotellet i Sarpsborg i juli i år, mot litt over 13 000 året før.

Mange gode grunner

Ifølge Paulsen er det flest nordmenn som finner veien til hotellet, men også antallet svenske barnefamilier står for en hyggelig økning.

– Det vi ser er at det er mange av de samme barnefamiliene som kommer igjen og igjen. For mange har det blitt en vane å velge en aktiv barneferie, med bading, lek og moro, sier Paulsen.

Han peker på flere årsaker til rekordknusingen.

– Vi mener rekordtallene har flere forklaringer: Vi har valgt å profilere oss som Norges morsomste Hotell nasjonalt. Vi er godt tilrettelagt for barnefamilier  med svært mange aktiviteter innendørs og vi kjører egne barnas hotell-program som blir meget godt mottatt av våre gjester. Samtidig har været spilt en stor rolle. Når vi får en del dårlig vær som i år er det gjerne hyggeligere med aktiviteter innendørs enn ute, tror Paulsen.

Har ditt hotell slått rekord i år? Tips oss på tips@hotellmagasinet.no

 

Powered by Labrador CMS