Reitan inn i Travel AS

Publisert Sist oppdatert

- Narvesen, 7-Eleven og svenske Pressbyrån selger allerede i dag reiser med fly og tog, samt billetter til arrangementer. Om ikke lenge vil man kunne kjøpe pakketurer til de mest populære stedene i Syden, sier daglig leder Kjell Magnus Reitan i Reitan Servicehandel, i en pressemelding. Billigreiser vil også kunne bli tilgjengelig på REMA 1000.

- Reiser er et viktig satsingsområde for oss. Investeringen i Travel AS er således strategisk viktig. Vi utvider vår satsing på reiser og kommer til å bli en ledende aktør på dette markedet, sier Reitan.

Travel AS er et norsk teknologiselskap som gjør det mulig for flyselskaper, hotellkjeder, konsertarrangører og andre aktører innenfor reiseliv å selge hverandres produkter som pakkeløsninger fra egne hjemmesider. Løsningen gjør det mulig for forbruker å sette sammen en komplett reise med de arrangementene og opplevelsene man ønsker, uten å måtte klikke seg gjennom mange internettsider og betale flere steder.

- Vi gjør det enklere og billigere for forbrukeren og samtidig effektivt for reiselivsaktørene å markedsføre og selge sine restplasser. På denne måten vil man kunne tilby pakkeløsninger veldig billig og enkelt, sier administrerende direktør Toralf Ekelund i Travel AS.

Også i Reitan Servicehandels kiosker og butikker vil det bli tilrettelagt for at kundene enkelt og billig skal kunne bestille og betale sine reiser.

- Vi vil markedsføre og selge turer og opplevelser som kunder ikke får tilbud om andre steder. Kundene skal dessuten selv kunne få skreddersy sine turer på en enkel måte, sier Torstein Schroeder i Reitan Servicehandel Norge.

Reitan Servicehandel er allerede en ledende aktør innen salg og markedsføring av konserter og andre kultur- og sportsarrangementer gjennom Narvesen. Nå vil selskapet kunne tilby pakket reise, hotellopphold og andre opplevelser sammen med billettene til disse arrangementene.

- Vi vil også tilby kampanjer med tradisjonelle reiser til de mest populære stedene i Syden, sier han.

- Vi er glad for å få Reitan Servicehandel inn på eiersiden. Reitan er en seriøs investor og gjennom Narvesen, en betydelig billettdistributør. Selskapets distribusjonsstyrke kombinert med ledelsens visjoner og drive, gjør selskapet til en veldig relevant, aktiv eier, sier Ekelund.

Kjøpesummen er ikke offentlig.

(Kilde: Reitan Servicehandel Norge)

Thumbnail Image: