Re-åpning på Gautefall?

Gautefall Hotell blir trolig re-åpnet med nye eiere etter at kreditoren Drangedalsbanken har invitert til pressekonferanse på hotellet i dag.

Publisert Sist oppdatert

Interessen for å kjøpe konkursboet etter Gautefall Hotell har økt den senere tid. Etter det lokalavisen Kragerø Blad Vestmar erfarer har Nedre Telemark Tingrett mottatt et bud på hotellet på Gautefall. I tillegg har det kommet to-tre andre henvendelser fra interessenter.

Gautefall Hotell har ligget ute for salg med en prisantydning på 3,9 millioner kroner siden tidlig i høst. Nå er imidlertid annonsen fjernet fra finn.no. Budet på Gautefall Hotell skal ifølge lokalpressen være betydelig lavere enn prisantydningen, men hvor mye lavere vil ingen bekrefte eller si noe konkret om.

Pressekonferanse

Det er uansett tydelig at noe er i ferd med å bli avklart for Gautefall Hotell siden den største kreditoren Drangedalsbanken har invitert til pressekonferanse på hotellet onsdag formiddag. Alt tyder dermed på at hotellet er solgt og skal gjenåpnes.

Gautefall Hotell har vært stengt siden konkursen for snart tre år siden. Hotellet inneholder cirka 50 rom, flere leiligheter, svømmebasseng og idrettshall.