Passerer 3000 hotellrom på Gardermoen

Publisert Sist oppdatert

Passerer 3000 hotellrom på Gardermoen

Scandic åpner i dag dørene til sitt nye hotell på Gardermoen. Med sine 243 rom sørger Scandic Oslo Airport for at romkapasiteten rundt Oslo Lufthavn nå er dobbelt så stor som ved Arlanda, Sveriges største flyplass.


Nordens største hotellkjede vokser i Norge
Scandic har lenge vært blant de ledende hotellkjedene i Sverige og Danmark. Hotellkjeden har ambisjoner om å vokse fra 151 hoteller til over 200 hoteller over de nærmeste to årene. Dette skjer gjennom bygging av nye hotell, overtakelser og avtaler med franchisetakere. Bare i Norge satser Scandic sammen med eiendomsutviklere 1,1 milliarder kroner på hotellutbygging.

- I øyeblikket vokser vi med flest nye hotell i Norden, og vi lanserer fortløpende spennende nye konsepter. Vårt nye hotell på Gardermoen er en del av en større satsing hvor vi ønsker å sette tennene i det norske markedet. Målet er å bli ledende i Norge, sier Geir Lundkvist, administrerende direktør i Scandic Norge.


Fokus på miljø

Miljø, design og tilgjengelighet er stikkord for Scandics virksomhet. Alle rommene har nordisk design, og er bygget i henhold til svanens kriterier for miljøhotell. 24 av rommene er også spesialtilpassede handikaprom, helt i tråd med Scandics fokus på smarte løsninger.

Scandic Oslo Airport 243 moderne hotellrom, konferansefasiliteter med plass til 1000 personer, Jamie Olivers retter på menyen og et moderne treningsstudio.

- Vi er stolte av å kunne tilby tilreisende et splitter nytt hotell, sentralt plassert på Gardermoen. Gardermoen er i dag Norges viktigste trafikknutepunkt. Det faktum, i tillegg til næringsutviklingen og satsingen som skjer i Øvre Romerike har vært avgjørende for at vi nå ønsker å ta del i dette markedet, sier Wendel Holdener, hotelldirektør ved Scandic Oslo Airport.

Thumbnail Image: