Lokalmat på menyen

Publisert Sist oppdatert
Deck:
Seniorrådgiver i Innovasjon Norge Elin Hjortland og politisk rådgiver i Landbruks- og matdepartementet Ane Hansdatter Kismul tar i mot sluttrapporten fra Rica Hotell ved F&B sjef Marina Rabsch og prosjektmedarbeider Jarle Torgesen fra KSL Matmerk.
Ingress:

Da Rica Hotels besluttet at lokal mat på menyen skulle være bedriftens spydspiss i markedsføringsøyemed, resulterte dette i et større prosjekt. I går ble rapporten høytidelig overrakt Landbruks- og matdepartementet.

Prosjektet har vært delt i fire faser hvor Rica Hotels og KSL-Matmerk har vært de viktigste aktørene med solid støtte fra både Innovasjon Norge og Landbruks- og matdepartementet. Rapporten lyder navnet “Kompetanseheving av serveringssteder og kompetanseheving og kvalifisering av lokale leverandører for leveranse til serveringsmarkedet”. Per i dag er 21 Rica hoteller med på ordningen, og avtroppende konsernsjef Ole-Jacob Wold ser ingen grunn til å stoppe der, hotell nummer 22 har snart det lokale tilsnittet inne. Prosjektet innebærer både kursing av ansatte ute i det enkelte hotell, kvalitetssikting av småskalaprodusenter, samt en lokalmatkatalog i GRESS-Gruppen for innkjøp av varer over internett. 

Main Image:
Thumbnail Image: