Hoteller til topps i event-kåring

Da HSMAI hedret eventbransjen i går kveld var det også flere hotellsjefer som kunne glise bredt.

Publisert Sist oppdatert

HSMAI hedret eventbransjen onsdag kveld, da HSMAI Eventprisene gikk av stabelen på Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo. Det er andre gang HSMAI deler ut priser til eventbransjen, men i motsetning til i fjor, som et rent eventarrangement.

I tillegg til at juryen har vurdert et stort antall innsendte arbeider, er det i år for første gang gjort en avstemning, som skal bli årlig, der eventbyråene er bedt om å nominere.

– Med mange overbevisende bidrag som juryen har hatt til bedømming, er det ingen tvil om at den hadde et tøft arbeid. Vi stiller oss i rekken av gratulanter, sier Ingunn Hofseth, administrerende direktør hos arrangøren, HSMAI.

På den eksklusive vinnerlisten var det også flere hoteller. Scandic Hotels/Scandic Ørnen vant pris i kategorien Beste salgs- eller promoevent for Kygo-hotellet under Bergenfest, The Qube Clarion Hotel & Congress Oslo Airport seiret i kategorien Beste storarena og Scandic Fornebu vant i klassen Beste intimarena.

Glad Scandic-delegasjon

Markedsdirektør i Scandic Norge, Tine Birkeland, var svært fornøyd etter prisutdelingen.

– At vi vinner disse prisene viser at Scandic er en god arena og møteplass for de store så vel som de små arrangementene. Vi er veldig stolte av arbeidet som er lagt ned både ved Ørnen og Fornebu, sier Birkeland.

Også Scandic-sjef Svein Arild Steen-Mevold hyllet vinnerne.

– Jeg er stolt av hva sterke hotellteam i Bergen og på Fornebu, samt en fantastisk markedsavdeling har fått til, sier Steen-Mevold i en pressemelding.

Alt av bilder, nominasjoner og prisvinnere finner du på HSMAIs nettsider.