Dette er landets beste hotell

I konkurranse med eksklusive designhoteller ble Scandic Elgstua i går kåret til Norges beste hotell under utmerkelsen «Hotels.com Award».

Publisert Sist oppdatert

Det som på folkemunne har vært kjent som «Elverums fineste hotell», får nå enorm ros av hotellgjester fra hele verden. Brukere av Hotels.com har stemt frem sitt favoritthotell i Norge. Scandic Elgstua er Norges beste, og deler førsteplassen med The Thief fra Oslo og Basecamp Spitsbergen i Longyearbyen. Eier og daglig leder John Tømte og hotelldirektør Nina Bogerud Caspari forteller at utmerkelsen en stor seier for de ansatte.

- Vi er utrolig glade nå! Det at personalet og servicen trekkes frem i begrunnelsen som spesielt positivt er gledelig. Vi vil gi en stor takk til alle våre ansatte på hotellet som med rauset, stil og glimt i øyet ivaretar vertskapsrollen på en suveren måte, sier Caspari.

Stolt ledelse

- Dette er helt fantastisk, og en stor dag for Scandic! På Elverum har vi en fantastisk gjeng i et flott hotell som skaper gjesteopplevelser i verdensklasse. Det er vi stolte av, sier administrerende direktør for Scandic, Svein Arild Steen-Mevold. - Jeg er i full sving med å takke alle ledere og ansatte ved hotellet som sørger for en formidabel servicekultur som sitter i veggene.

Hotellet fikk hele 4,7 stjerner av fem mulige, og oppnådde dermed den høyeste poengsummen blant alle overnattingssteder i Norge.

Innertier

Det er god service, en velsmakende frokost og et friskt image som gir hotellet ekstra fornøyde gjester. En gjesteanmeldelse som gir hotellet 5 av 5 poeng beskriver oppholdet slik: «Innbydende og stilig hotell med god komfort og service. Velsmakende og innholdsrik frokostbuffet». En annen mener hotellet står til en ekte «Innertier».

- Det er motiverende at maten og personlig service blir belønnet. I tråd med Scandic-tradisjonen har vi et ekte engasjement for å servere god frokost og yte det lille ekstra ovenfor våre gjester. For øvrig har vi mange tradisjonsrike retter fra vårt distrikt, og naturligvis er det elg på menyen, sier hotelldirektør Caspari.

- Vår klare ambisjon er å ha den aller beste frokosten hotell-Norge kan tilby, så at nettopp det måltidet blir verdsatt gleder meg stort, understreker Steen-Mevold.