Clarion kledd i regnbuens farger

I forbindelse med Regnbuedagene i Bergen er samtlige Clarion-hotell ikledd regnbuens farger for å vise sitt engasjement for mangfold og inkludering.

Publisert Sist oppdatert

Festivalen som går av stabelen i perioden  4. - 11. juni er Norges nest største synlighetsfestival for lesbiske, homofile, bifile og transpersoner.

– Regnbuedagene er en viktig markering fordi det fremmer et mer åpent og inkluderende samfunn. For oss er mangfold og inkludering helt essensielt for å skape en god kultur på arbeidsplassen. God kultur fremmer trivsel, og trivsel blant medarbeiderne våre bidrar til å skape enda bedre gjesteopplevelser. Å jobbe for et mer åpent og inkluderende samfunn er vi alle tjent med, sier Alexander Grieg, hotelldirektør på Clarion Hotel Bergen Airport.

Regnbueflaggene er heist

Som hotellpartner til Regnbuedagene blir de 5 Clarion-hotellene i Bergen pyntet i regnbuens farger. Clarion Collection Hotel No 13 og Clarion Collection Hotel Oleana, som begge ligger sentralt på Torgallmenningen, er pyntet med regnbueflagg fra balkongene. Clarion Hotel Admiral har balkongflagg vaiende ut mot Vågen og Clarion Collection Hotel Havnekontoret har festet regnbueflagget i tårnet. På Clarion Hotel Bergen Airport hilses de besøkende velkommen til byen med regnbueflagget i flaggstangen. Hotellkjeden vil også være godt synlig i den store paraden som går av stabelen 11. juni.

– Vi er derfor takknemlige for å kunne ha et samarbeid med Clarion Hotel, som ved flere anledninger har vist både mot og samfunnsengasjement når det gjelder menneskerettigheter. Tema for Regnbuedagene i Bergen 2016 er "grensesprengende", og det er derfor svært spennende for oss som festival å ha med en partner som stadig bryter grenser innenfor sin egen bransje og er en aktør som går i front for å kunne skape et samfunn med plass til oss alle, sier Joakim Aadland, Kommunikasjons- og informasjonsrådgiver i Landsforeningen for lesbiske, homofile, bifile og transpersoner, Bergen og Hordaland.

 

Deltagende Clarion-hoteller er:

Clarion Hotel Bergen Airport

Clarion Hotel Admiral

Clarion Collection Hotel Havnekontoret

Clarion Collection Hotel Oleana

Clarion Collection Hotel No 13

Powered by Labrador CMS