THE STORM: Slik ser arkitektene for seg at Norlandias nye Bodø-hotell skal se ut.
THE STORM: Slik ser arkitektene for seg at Norlandias nye Bodø-hotell skal se ut.

Hotellnyhet fra Norlandia

Norlandia Hotel Group skal drifte nytt hotell i Bodø.

Publisert

Norlandia Hotel Groups eiere, Kristian og Roger Adolfsen, har i mange år vært eiere og medeiere i flere selskaper som har store bolig og næringsutviklingsprosjekter i Bodø regionen. Et av selskapene de er medeiere i er Corponor som nå har prosjektert et nytt prosjekt bestående av leiligheter og hotell. Hotellet skal driftes av Norlandia Hotel Group AS som er en del av Adolfsen Group.

THE STORM: Slik ser arkitektene for seg at Norlandias nye Bodø-hotell skal se ut..
THE STORM: Slik ser arkitektene for seg at Norlandias nye Bodø-hotell skal se ut..

Hotellet, skal etableres i kvartal 22, midt i Bodø sentrum. Det er planlagt mellom 140-160 rom samt restaurant og konferansefasiliteter. Bygget, med sitt spennende arkitektur har foreløpig fått navnet «The Storm».

Glad og stolt

– Vi er glad for endelig å skulle etablere hotellvirksomhet sentralt i Bodø, en by som har vært viktig for oss på mange områder gjennom lang tid, sier Kristian A. Adolfsen.

– Vi er stolte av å skulle drive et nytt stor hotell i Bodø» sier en optimistisk Morten A. Kahrs, administrerende direktør i Norlandia Hotel Group. «Bodø er en by i vekst, og hotellmarkedet viser en positiv trend i både pris og belegg. I tillegg vil en utbygging av Bodø Lufthavn kunne styrke markedet generelt. Kahrs sier videre at det ennå ikke avgjort hvilket merkevare hotellet skal inngå franchiseavtale med.

Fakta om Norlandia Hotel Group AS

Norlandia Hotel Group AS sin kjernevirksomhet er hotelldrift, samt prosjektering og utvikling av nye og eksisterende hotellprodukter. Selskapet har en hotellportefølje på 22 hoteller i Norge og Sverige med både egne og eksterne brand og er i dag en kjent aktør i det nordiske hotelldrift bransjen. Konsernet ledes av Morten A. Kahrs.

Fakta om Adolfsen Group

Norlandia Hotel Group AS inngår i en gruppering av selskaper som sammen omtales som Adolfsen Group. Norlandia Hotel Group AS er Adolfsen Groups hoved konsern for hotelldrift. Totalt representerer Adolfsen Group ca 15 000 medarbeidere, med til sammen ca. NOK 10 milliarder i omsetning. Hovedpersonene bak Adolfsen Group er brødrene Kristian A. Adolfsen og Roger Adolfsen.

Corponor

Corponor AS ble etablert i 1994 og driver med prosjektutvikling og prosjektledelse innen eiendom og er blant de største utviklere av boliger i Bodø. Via selskapet Miliarum er brødrene Adolfsen medeiere i Corponor. Selskapet ledes av medeier/styreleder og daglig leder Roy B. Nilssen.