Trondheim kan vise til veldig gode tall og rompriser for oktober. Tallene for Trondheimshotellene er høyere enn på samme tid i fjor - men godt under bestenoteringen fra 2019.

Knallsterke oktobertall for Trondheims-hotellene

71,3 prosent rombelegg. 

Publisert Sist oppdatert

Hotellstatistikken for oktober i år viser at Trondheim er den hotellstorbyen med høyest rombelegg (kapasitetsutnyttelse). Trondheim-markedet inkluderer flyplasshotellene i Stjørdal. 

Oversikten fra Benchmarking Alliance, som er utarbeidet av Wiederstrøm Hotel Consulting, består av 13 norske byer (se oversikten lenger ned på siden). Med 71,3 prosent i rombelegg i oktober økte Trondheim fra fjorårets 69,5 prosent, men havnet bak noteringen fra oktober i siste normalår før pandemien, 75,7 prosent i 201, heter det i en pressemelding fra Benchmarking Alliance.

Også på rompris hevdet hotellene i Trondheim seg godt i oktober, for NOK 1 339 (som er uten MVA og frokost) gir en 3. plass bak Oslo (1 420) og Stavanger (1 351).

Hotellromprisene i Trondheim steg med 6,1 prosent fra oktober i fjor, mens for gjennomsnittet av det norske utvalget hoteller, med til sammen 65.000 rom, var prisveksten 4,9 prosent fra oktober i fjor.

Powered by Labrador CMS