Ny gin med smak av Afrika

Elephant Gin er en ny gin-variant som ikke bare smaker godt. Den har også noble hensikter.

Publisert Sist oppdatert

Elephant Gin har et alkoholvolum på 45 prosent og har en myk og aromatisk smak med innslag av einebær, sitrus, urter og hint av eple. I produksjonen brukes det 14 ulike urter og vekster som inkluderer unike og sjeldne vekster fra Afrika. Prisvinnende er den også, for tidligere i år har den vunnet både World Gin Award 2016, samt flere andre priser. Med andre ord er dette en kvalitets gin.

– Vi er stolte over å presentere Elephant Gin som er en unik gin produsert på tradisjonelle afrikanske urter på en etisk og bærekraftig måte samtidig som vi bidrar til å støtte opp om dyrelivet på det afrikanske kontinent. Dette er en kvalitets gin som blir produsert på den gamle måten og har blitt tilsatt kun naturlige krydder og ingen tilsetningsstoffer, sier Vidar Hallingstad Larsen i Strag AS.

Han passer også på å nevne at 15 prosent av overskuddet går til å sikre elefantenes livsvilkår.

Elephant Gin-flasken er håndlaget og logoen er utformet som et frimerke tilsvarende det som ble sendt hjem fra de oppdagelsesreisende i det 19. århundre. Naturkorken er hentet fra Portugal, hvor naturkork høstes hvert syvende år.

Powered by Labrador CMS