GOD STEMNING: Atle Hovi (til venstre) er imponert over det Trollrock-festivalen genererer for hele Beitostølen. Her fra et tidligere Trollrock-år, sammen med daværende ordfører Kjell Berge Melbybråten (til høyre) og Lasse Lauritzen, én av Beitostølens mest trofaste hytteeiere og mannen bak IDÉ-Gruppen. Foto:BjørnB/Republik

Rockefestival gir fulle hus på fjellet

God stemning på Beitostølen. 

Publisert Sist oppdatert

Trollrock, som arrangeres for 11. gang på Beitostølen, har vært en suksess. Juli er også den måneden med høyest belegg. Med andre ord: Det er fulle hus.

– Trollrock betyr at vi får tre dager med fullt belegg denne weekenden. Dette blir også en næringslivsfest for alle Beitostølens restauranter og butikker, fastslår Atle Hovi i Beitostølen Resort i en pressemelding. 

Fjellandsbyen har kun 374 fastboende, men Beitostølen Resort har rundt 3.000 kommersielle senger i sitt system.

 Enten det har vært Bitihorn Classic, den spektakulære konserten med Oslo-Filharmonien som trakk 2.000 publikummere i alpinbakken en høstdag for noen år siden, eller den årlige Trollrock-festivalen, som drar store publikumsmasser til Beitostølen.

– Med fulle hus i disse festivaldagene, introduseres også Beitostølen for nye kulturinteresserte målgrupper. Vi både ser og erfarer at mange kommer tilbake og besøker oss også andre tider av året. Et meget interessant og for oss viktig fenomen.

– De som ønsker å gå Besseggen får ikke plass hos oss denne helgen, fordi det er fulle hus, men det betyr bare at de bestiller enten før eller etter Trollrock. Ringvirkningene av Trollrock er dermed betydelig større enn bare tre fulle festivaldager. Jeg snakket med et par i går, som la ferien til Beitostølen på grunn av Trollrock. De bor her en uke, går i fjellet og finner på aktiviteter i dagene før festivalen, forteller Hovi.

Powered by Labrador CMS