Storhusholdningsutstyr på nett

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Med nettsuksesser som komplett.no, netshop.no og mpx.no har Sandefjord gjort seg bemerket som en nettbutikk-by. Nå har nok en nettsuksess i vestfoldbyen satt dagsorden.

- Det er langt mellom hver nyvinning i storhusholdningsbransjen, sier sandefjordkokken Odd Ivar Solvold i en pressemelding.

- 2080.no er fremtidens måte å handle storkjøkkenutstyr på. Endelig har vi fått et varehus på nett som leverer absolutt alt en hotell-, restaurant- og kjøkkensjef trenger av utstyr, sier han.

 

Odd Ivar Solvold er på listen over norske kjøkkensjefer med gode tall, og er derfor en mann man bør lytte til når det gjelder lønnsom drift av restauranter.

– Det er små marginer i vår bransje, og man må derfor hente ut maksimalt på alle innkjøp. Effektiv drift handler om kostnadskontroll på alle områder, også på innkjøp av kjøkkenutstyr. Det gjelder å ha en god kalkulator også her, sier Solvold. Derfor er 2080.no en leverandør etter mitt hjerte. Gode priser, et enormt utvalg og rask levering holder i lange baner for meg, sier den profilerte kokken.

 

Ambisiøse mål

- Vi skal bli bransjens komplett.no, sier daglig leder Steinar Larsen i 2080.no.

Etter et par års drift merker vi nå at bransjen har forstått det økonomiske potensialet med å handle kjøkken- og serveringsutstyr på nettet, sier Larsen.

Idéen med å fjerne alle mellomledd og tilby kvalitet til lave priser er jo ikke ny, men den er ny i vår bransje, sier daglig leder Steinar Larsen i det nettbaserte kjøpesenteret 2080.no

 

Teaser:

Med nettsuksesser som komplett.no, netshop.no og mpx.no har Sandefjord gjort seg bemerket som en nettbutikk-by. Nå har nok en nettsuksess i vestfoldbyen satt dagsorden.

Main Image:
Thumbnail Image:
Main Image Credit:
Odd Ivar Solvold mener det er viktig å hente ut maksimalt på alle innkjøp, på grunn av små marginer i bransjen.